Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ve Velharticích našli mrtvolu muže: Tělo v bytě leželo rok!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk)
Autor: ljš - 
6. března 2017
10:03

Nikomu celý rok nechyběl! Policisté ve Velharticích vyšetřují případ mrtvého muže (†63), jehož tělo bylo nalezeno až po mnoha měsících.

Tělo našli ve čtvrtek policisté, které do bytu poslal starosta obce. Ten se snažil s mužem, který žil jako samotář, spojit v úřední věci. To se ale nedařilo.

Zatím není jasné, zda muž zemřel přirozeně. Ostatky již totiž byly ve značném stadiu rozkladu. "Vzhledem k dlouhé době od úmrtí nemohla být zjištěna příčina úmrtí ani nebylo možno vyloučit cizí zavinění. Z tohoto důvodu byla nařízena soudní pitva," řekla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Odhaduje se, že tělo v bytě leželo řadu měsíců, nejspíš až rok. "To, že je někdo nalezen po měsíci, se stává. Ale po roce, to je opravdu výjimka," řekl k tomu Klatovskému deníku majitel sušické pohřební služby Miroslav Adámek.

bobou ( 6. března 2017 10:57 )

To, že by muže nikdo dlouhou dobu nepostrádal by se před r 1989 stát nemohlo. 1. Když by byl ještě pracující, tak by ho postrádali v zaměstnání! 2. Kdyby již byl důchodce, tak by ho postrádala pošťačka kvůli předání peněz za důchod! 3. A i kdyby tyto věci selhali, tak určitě sousedům by bylo divné, že ho delší dobu neviděli. Ale v dnešní hektické době to není až tak neobvyklé, jak je vidět. Rozhodně to není prvý případ, kdy někdo zemřel a nikdo se po něm dlouhou dobu nesháněl. A to je docela smutné!

petrusaa ( 6. března 2017 10:50 )

To musel být strašný zápach z hnijící mrtvoly,to nikomu nevadilo?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání