Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Otův syn brání otce na sociálních sítích: Podezření hází na Míšinu matku

Autor: dce - 
6. února 2017
19:12

Ostrými slovy se v posledních dnech nešetří na profilu Otakara S. na sociálních sítích. Komentářů každý den přibývá po desítkách, lidé spekulují o jeho smrti i zapojení v případu zmizelé Míši Muzikářové. Obzvláště po odhalení údajného obtěžování dětí, kterého se měl dopouštět, to mezi veřejností a Otovým synem skutečně vře. Nezletilý chlapec svého otce brání zuby nehty a podezření dokonce hází i na Míšinu mámu.

Krušné chvíle si nyní kromě Míšiny rodiny prožívají i blízcí Otakara S. Ve vřavě, kterou způsobila jeho smrt, se ocitli zcela nevinně, ale ani to jim nepomáhá před hněvem veřejnosti. Mnozí jako by si vzali za úkol pranýřování mrtvého Oty a provádí ho přímo na jeho facebookovém profilu.

Brání ho tam ale Otův syn. Po nových odhaleních ohledně údajného zneužívání dětí Otou, výsledků detektoru lži a dalšího policejního vyšetřování v případu pohřešované Míši se do mrtvého Oty lidé pouští s novou vervou. Valná většina z nich má jasno a Otu S. obviňují z Míšina zmizení.

„Nemá v tom prsty, Eva říkala, že má Míša mobil u sebe, pak se objevil doma, a můj táta byl v Plzni, když se ztratila...,“ napsal Otův syn v reakci na další nenávistné komentáře.

Zpočátku vyšetřování policie skutečně tvrdila pouze, že Míšin mobil je vypnutý. Později prozradili, že byl nalezen doma, dívenka si ho do školy údajně nebrala.

Míša Muzikářová zmizela 11. ledna patrně po cestě do školy. Její matka pohřešování nahlásila, když večer přišla z práce. Od té doby jako by se po dvanáctileté slečně slehla zem. Policie zatím nezveřejnila žádné informace o postupu vyšetřování.

Co si myslí biologický otec Míši?

Biologický otec Míši Mihail Z. je toho názoru, že jeho dceru někdo unesl. Domnívá se však, že Otakar S. v tom prsty nemá. „Nevěřím, že jí něco udělal Otakar S., on jen neunesl nátlak. Asi byl slabý,“ řekl otec Míši serveru TN.cz. On sám svou dceru neviděl 10 let. Její matka si nepřála, aby se stýkali.

sportak ( 8. února 2017 15:04 )

Mám ve vás chaos

tesarl ( 7. února 2017 18:32 )

Stejně tě každý pozná. Hloupost se nadá schovat. A už je tam opět becka, tak frčím. Kecej si tady sama se sebou, šup do Kapsy, zednika, Lie vyje a Rych-and. To jsou přeci tvoje výkvěty.

tesarl ( 7. února 2017 18:28 )

To jsi nepochopila, já ji neosočoval. "Co se škádlívá, to se rádo mívá" a ty ses přiškvařila, jako vždycky, když někde jsem. Nedolejzej.

tesarl ( 7. února 2017 18:11 )

Jj každej kdo není s jjusou zajedno je tesarl nebo becka. Trapko a honem se přehod a odpověz si co by Kapsa: Jj jasně. A to máš prý vysoké IQ. Kde?

tesarl ( 7. února 2017 18:08 )

Jdu za beckou a Juuso pokud se tady zase objevím, nedolejzej za mnou v žádném tvém nicku. Najdi si konečně chlapa.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání