Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie se zadržením Oty S. (†38) vyčkávala: Mysleli si, že je k Míše (12) dovede!

Autor: aba - 
4. února 2017
20:20

Otakar S. byl hlavním podezřelým v případu ztracené Míši Muzikářové, ale dřív, než ho policie mohla zatknout, spáchal muž sebevraždu. Podle informací TV Nova ale policie vyčkávala naschvál.

Podle informací poskytnutých televizi se zdá, že policisté vyčkávali se zadržením Otakara S., protože si mysleli, že je dovede ke ztracené dívce. Ve světle nových zjištění v případu ztracené dívky se jedná o další střípek do skládanky.

Otakar S. byl hlavním podezřelým celé kauzy a sebevraždou začal vyhrožovat už několik dní po zmizení Míši. Nakonec plánovaný čin opravdu spáchal a ve svém bytě na Plzeňsku se minulou sobotu oběsil. Jeho tělo našli až v pondělí a po nařízené pitvě bylo prokázáno, že za jeho smrtí opravdu nestálo cizí zavinění.

V sobotu přišli Lidové noviny s novou informací, a sice že měli vyšetřovatelé nalézt v dívčině pokoji stopy DNA, konkrétně sperma. Policie se však jakýmkoli závěrům a domněnkám stále brání a odmítá poskytovat jakékoli bližší informace. 

pjotri ( 5. února 2017 15:49 )

No prece, az si to hodi Evca Braunova! Pak budou tvrdit, ze cekali, az je dovede k Mise.

pjotri ( 5. února 2017 15:46 )

Ani nahodou tem jejich kecum a vymluvam neverim!! Proc? To je prece jednoduchy - vzdyt VUBEC neprohledali ten jeho kutloch, nez si to hodil!! Co, kdyby ji mel u sebe doma??? To jako stali pred barakem a cekali az zase vyjde? Blbost. Vubec nevedeli, kde je a uz vubec ho nesledovali. Mohl ji mit klidne u sebe v byte, pak by proste odesel a oni by ho - mozna - sledovali? Pak by se vratil a oni jako zase nic??? SORRY JAKO!! Proste ho nechali bezet a misto toho znovu prohledavali uz prohledany a jeste se k tomu - hrde - hlasili, ze jako policie je na Klisi denne. O Plzni a okoli NIC. Lzou, lzou, lzou.

Azorek ( 5. února 2017 07:50 )

Na reinkarnaci Hitlera, protože od koho mohli dostat nějaký info je v márnici. Zrušte ten svůj spolek PČR, jste pomož si sám. Zloděje kdybych si nenašel tak vyčkávaj až to můžou smést se stolu. U těch dětí co byli v garáži si je našli rodiče, jak zazářili tady je taky pěkná vizitka.

londynskypes ( 5. února 2017 05:15 )

vyckavaji a na co?

londynskypes ( 5. února 2017 04:57 )

a ted vycakvaji na co? ta jeji eses a cka mama v tom ma taky prsty!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání