Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Byla Míša (12) zneužívaná? V jejím pokoji našla policie sperma!

Autor: els - 
4. února 2017
13:40

Ve vyšetřování ztracené Míši Muzikářové z Ústí nad Labem neučinili od jejího zmizení před třemi týdny kriminalisté žádný průlom. V pondělí se však oběsil přítel Míšiny matky Otakar S., který mohl hrát v případ důležitou roli. Míša se totiž údajně svěřila kamarádce, že ji obtěžoval. Policie měla údajně při vyšetřování zajistit i vzorek DNA – sperma z jejího pokoje. Informovaly o tom Lidové noviny.

Dle jejich informací měl být v pokoji nezvěstné Míši zajištěn šokující vzorek. Policisté zde totiž našli mužské sperma, avšak policie je však se závěry velmi opatrná. „K průběhu vyšetřování žádné informace nebudeme poskytovat,“ sdělila LN krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. 

„Je to jedna z variant, kterou se zabýváme, to nezastírám,“ potvrdil jeden z vyšetřovatelů Lidovým novinám terorii o tom, že Míše mohl ublížit Otakar S. (†38), který v pondělí spáchal sebevraždu. Na druhou stranu však prozatím pro tuto teorii neexistuje žádný důkaz. „Neexistuje jediný důkaz, že by Michaele jakkoliv ublížil nebo ji zneužil,“ řekl LN zdroj z okolí vyšetřování.

To, že Míša mohla být zneužívána právě Otakarem S., naznačuje také výpověď kamarádky, které se Míša údajně svěřovala.

„Nemluvila o něm vůbec hezky, bála se ho. Když k nim Otakar přijel na víkend, nechtěla být doma,“ řekl LN otec Míšiny kamarádky. Dívky spolu chodily do školy, navštěvovaly se a trávily spolu volný čas o prázdninách. Byly si prý velmi blízké.

Když Míša zmizela, přiznala její kamarádka otci, že se jí Míša svěřovala ohledně Otakara S. Prý ji obtěžoval. „Nikomu jinému to snad ani neřekla, bála se,“ řekl otec Míšiny kamarádky deníku LN.

Celé vyšetřování okolo zmizelé Míši je však velmi delikátní, což potvrzuje i policie. „Je to ale choulostivější než choulostivé,“ řekl LN jeden z vyšetřovatelů.

sestra ( 7. února 2017 12:02 )

je to cely divny....sem zvedava jak to dopadne, ale urcite ne dobre

sestra ( 7. února 2017 12:00 )

 Ta jednopazourova zruda, nemela nic na stridacku.

ZoufalecTop09 ( 6. února 2017 11:39 )

Holčina se snažila

BobsTlaskac ( 5. února 2017 08:41 )

to je sperma některýho z těch fízlů, když tam onanoval nad tim že to maj konečně na koho hodit a on dostane povýšení.

prvosienka ( 5. února 2017 00:39 )

nejde mi do hlavy ten míšin vak do školy...zostal v predsieni doma...a to odišla do školy bez vaku_?_?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání