Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Máma uneseného Daniela zkritizovala Míšinu matku: Teď je terčem útoků

Autor: ljš - 
28. ledna 2017
05:02

Má vlastní zkušenost s únosem milovaného dítěte, a tak si Petra P. dovolila pozastavit se nad tím, že máma pohřešované Míši (12) pro její nalezení mnoho nedělá. Kvůli svému vyjádření se ale stala terčem internetových útoků.

Petra P. si prožila deset dní hrůzy, když její syn Daniel v září spolu s kamarádkou Janou náhle zmizel. V garáži na ústeckém Střekově, kde děti věznil pedofil Zdeněk H., je dokázali vypátrat sami rodiče a pravděpodobně tak zabránili tragédii.

„Víte, pro mě jsou případy únosu našeho Dana s Janou a zmizelé Míši v mnohém stejné. Právě proto dost dobře nechápu postoj a jednání Míšiny matky. Nemůžu ji odsuzovat, možná je pod sedativy, ale přece jenom, vždyť nedělá snad vůbec nic… My jsme se snažili od samého počátku pátrání po Danovi a Janě, celý případ, co nejvíc medializovat. Doufali jsme, že to pomůže. Naším hnacím motorem byl strach o děti,“ řekla Nedělnímu Blesku.

Brzy na to jí ale na Facebooku začaly chodit útočné komentáře. Jeden z nich na svém profilu zveřejnila. Pisatelka, která si zřejmě založila profil jen pro tento účel, jí vyčítá, že vystupuje v médiích a dokonce uráží ji i uneseného Daniela. „Měla by Vám být hanba, ne každý má kachní žaludek jako Vy, aby každé prdnutí ušatého Daniela se řešilo v tisku. Lidský odpad jako Vy nemá právo kritizovat Míšinu matku za to, že se nechová jako Vy a neleze se vším do novin,“ vzkázala anonymní žena.

„Paní by si měla uvědomit, že my jsme děti našli v pořádku asi právě proto, že jsme něco dělali. Jsem lidský odpad s kachním žaludkem, protože mi záleží na našich dětech?? Kam ten svět spěje?“ reagovala Petra P.

Pohřešovaná Míša Muzikářová zmizela před dvěma týdny z bytu v ulici Na Vlnovce v Ústí nad Labem, ve kterém žije se svou matkou. Bohužel není přesně známo, od kdy přesně se pohřešuje, protože matka ji ve středu ráno před odchodem do práce nezkontrolovala.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE >>

londynskypes ( 28. ledna 2017 21:45 )

bum-bec-BUM

sportak ( 28. ledna 2017 15:50 )

Nojo, jak říká resuv, vykneš si. Já se vyhýbám nadávat až tak...

ejvm1712 ( 28. ledna 2017 13:21 )

Koho asi teď m..á debilní Daneček,když se s unesenou kamarádkou rozešel?

bafy81 ( 28. ledna 2017 12:56 )

Tahle ženská žádný rozhovor neposkytla, normálně se vyblila na svém fb Petra Příhodová a je sranda, jak ji tam ti její známí plácají po ramenou a málem uctívají.

bafy81 ( 28. ledna 2017 12:51 )

Ale houby, bába se normálně vyblila na svém fb, nikomu rozhovor nedávala. její fb je Petra Příhodová a je sranda, jak ji tam ti její známí plácají po ramenou a málem uctívají.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání