Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivá nehoda: U Písku se srazily tři vozy, dvě mrtvé ženy

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK - 
6. ledna 2017
10:26

Při srážce tří vozidel na Písecku v pátek ráno zemřely dvě ženy. Další čtyři jsou zranění. 

Havárie, při níž se střetla dvě osobní vozidla a jedno nákladní auto, se stala na silnici I/20 u obce Drhovle, řekla mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů. Vozovka je uzavřena a policie odklání provoz na souběžně vedoucí silnici.

„Žádáme kamionovou dopravu, aby se místu vyhnula tím, že trasu objede přes Strakonice,“ řekla policejní mluvčí Lenka Krausová. Přesné příčiny dopravní nehody policie vyšetřuje. Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému.

lobotom ( 6. ledna 2017 20:28 )

1) tam skoro nikdo nedodržuje maximální povolenou rychlost (110, dříve 90). 2) není to moc dlouho, co průjezd kamionu byla vzácnost a hojně jezdily nákladní vlaky a to pouze ve dne. Dnes celý den i celou noc pouze jeden kamion za druhým, že se ani kilometr od obchvatu bez přímé viditelnosti nedá v noci vůbec větrat. Dementní režim.

bizon_pepa ( 6. ledna 2017 13:24 )

Tiskova mluvci Krausova zada kamionovou dopravu, aby jela prs Strakonice. Mam obavy, ze kamionova doprava blesk necte. Mozna by bylo lepsi poslat dalnicni stihacku na zavatek objizdky a tam dopravu odklanet na Strakonice.

francjosef ( 6. ledna 2017 11:08 )

Asi máš pravdu,ale kecáš z hladu.

moiaza ( 6. ledna 2017 11:03 )

 Nehodu zavinilo několik faktorů. Za nehodu může, zima, mráz, sníh, vozovka, Kalousek, komunisté, náčelník kmene Huhu, Putin, všichni čerti atd. Za nehodu nemůžou účastníci nehody.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání