Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapce (†12) pohřbil sníh zaživa: Zasypala ho rolba

Autor: aba - 
16. prosince 2016
10:03

Celou oblast amerického státu New York zasypalo husté sněžení a chlapci toho chtěli využít k dětským hrám. Rolba je ale zavalila sněhem, který zrovna stáhla ze silnice, a navzdory okamžitým snahám o záchranu to jeden z chlapců nepřežil.

Chlapci Joshua (†12) a Tyler (13) se v úterý po škole vydali hrát si ven do sněhu. Okraje silnic teď lemují ohromné hromady sněhu staženého ze silnic, a tak se rozhodli si v jedné z hromad postavit tunel. Bohužel však kvůli tomu nebyli vidět, a tak projíždějící rolbař, který na hromadu přidal několik tun sněhu navíc, nemohl mít tušení, že tam chlapci jsou.

Když kolem páté odpoledne jejich rodiny nahlásily na policii jejich zmizení, okamžitě přišli do akce psi. Ti pomocí pachových stop našli sáňky, které si s sebou kluci přitáhli, a policie i ostatní dobrovolníci, kteří pomáhali při hledání, okamžitě začali kopat.

Staršího z chlapců našli v šoku, ale při vědomí a sanitka ho okamžitě převezla do nemocnice. Druhému chlapci už bohužel nebylo pomoci a v nemocnici museli lékaři konstatovat smrt. Chlapcova rodina se teď musí vyrovnat s bolestnou ztrátou, která je o to horší, že v ten samý den zemřela i chlapcova babička. Policie případ dále prošetřuje.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání