Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vražda ženy v Kravařích: Ubodal ji zeť?

Ladislava G. obvinili z vraždy tchyně.
Ladislava G. obvinili z vraždy tchyně.  (Autor: Reprofoto FTV Prima)
Autor: ČTK ljš - 
12. prosince 2016
19:25

Z vraždy šestašedesátileté ženy v Kravařích na Českolipsku obvinili 51letého Ladislava G. Soudce ho poslal do vazby. Muž je stíhán pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, hrozí mu deset až 18 let vězení. Podle televize Prima jde o zetě zavražděné ženy, která byla nalezena mrtvá v sobotu v rodinném domě.

Policie zatím nechce případ komentovat. „Více informací bude možné uvolnit po pitvě nejdřív v úterý,“ uvedla mluvčí Vladimíra Šrýtrová. Podle televize Nova seniorka bydlela v domě se svojí dcerou a jejím druhem a z domu byly podle sousedů často slyšet hádky.

Krajští kriminalisté na Českolipsku prošetřují ještě jeden případ, a to úmrtí jednapadesátiletého muže a šestadvacetileté ženy. Obě těla byla nalezena před třemi týdny poblíž obce Kvítkov u České Lípy. S ohledem na vyšetřování zatím policie k případu nesdělila nic bližšího. Podle informací televize Prima byli muž a žena nalezeni v autě ve vesnici zhruba 15 kilometrů od místa, kde bydleli. Televize uvedla, že jde o sebevraždu a vraždu.

Podle statistik policie se v Libereckém kraji letos do konce listopadu staly čtyři vraždy, tři kriminalisté objasnili. Uzavřený není ještě případ 24leté Ukrajinky, která byla zavražděna ve svém bytě v domě u autobusového nádraží v Liberci. Po podezřelém muži, kterého svědek viděl, jak mrtvou ženu vyhodil z okna a poté odnesl do nedalekého parku, policie stále pátrá.

jabadabadu ( 12. prosince 2016 20:05 )

Sandra z Hlučína, Helmut z Kravař. Ona je líná, on je stavař. On je stavař, ona je líná. Helmut z Kravař, Sandra z Hlučína. Děda z wehrmachtu kupil šachtu, ona je líná, teď má jachtu, na které jezdí sama a Helmut maká s Rusákama

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání