Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Horor u Plzně: Rodinné drama skončilo vraždou, sebevraždou a vystříleným zásobníkem

Horor v Pernarci: Zamotané rodinné vztahy skončily vraždou, sebevraždou a vystříleným zásobníkem (ilustrační foto).
Horor v Pernarci: Zamotané rodinné vztahy skončily vraždou, sebevraždou a vystříleným zásobníkem (ilustrační foto).  (Autor: MP Praha)
Autor: dce - 
15. listopadu 2016
11:17

Celá tragédie začala už před pěti lety. Kvůli nevěře zde podvedený manžel a jeho syn ubili k smrti milence své ženy a matky. Všemu přihlížel jeho 11letý synek. A nyní se ve stejné rodině, odkud pochází ona nevěrná manželka, odehrálo další drama. Vyostřené vztahy skončily pokusem o sebevraždu, napadením včetně střelby z plynové pistole a nebezpečným vyhrožováním.

Případ se takříkajíc rozjel v roce 2011 v Pernarci na Plzeňsku. Muž zde ubil milence své manželky Martiny B. Na pomoc si s sebou vzal i dospělého syna. Všemu přihlížel milencův jedenáctiletý syn. Napadený nakonec skončil v nemocnici, ale jeho zranění byla tak vážná, že po dvou dnech zemřel. Chlapec musel svědčit u soudu, který dva útočníky nakonec poslal na 15 let do vězení.

Drama ale rodinu provází dál. Ona nevěrná manželka si v mezičase našla nového partnera Petra U. Jeho matka Martinu označuje za alkoholičku. „Ona chodila domů opilá, nevydělávala žádné peníze, házela po něm nádobí,“ popsala podle serveru Krimi-Plzeň.cz.

Martin, syn Martiny B., který se před pěti lety útoku na jejího milence nezúčastnil, ale vše popírá. Naopak tvrdí, že Petr U. jeho matku fyzicky i psychicky týrá. A co na to Petr U.? Ten zase hází špínu na mladého muže. Ale souhlasí s ním i sousedé.

„Martin je rváč, nedávno se zase popral na zábavě, myslíme si, že i v té vraždě před lety má prsty, že to jeho táta vzal na sebe, protože Martin byl ještě mladej. Přímo na Štědrý den zbil svoji maminku tak, že měla zlámaná žebra a byla v nemocnici. Martina ale nepotrestají, protože máma nedala souhlas s jeho trestním stíháním.“

V noci ze soboty na neděli si Martina se svým synem sedli nad lahví vína a z matky nakonec vypadlo, že ji Petr U. skutečně ubližuje. Martin si to s Petrem chtěl jít vyřídit, matka ho ale uprosila, ať to nedělá.

Psychický tlak ji ale složil – před třináctiletou dcerou si podřezala žíly. Holčička to zavolala Martinovi, který doma popadl plynovou pistoli a šel si vyřídit účty s Petrem U. Vtrhl do bytu a do nicnetušícího muže vystřílel celý zásobník, s tím, že stav jeho matky je Petrova vina.

Došlo ke rvačce, Petrovi se nakonec podařilo mladého muže z bytu vypakovat. Nakonec se do všeho vložila policie. Martina B. skončila v nemocnici a nyní je na psychiatrii. Dvojici mužů policie prověřuje kvůli podezření z nebezpečeného vyhrožování.

zvonik54 ( 15. listopadu 2016 20:03 )

 Plesk, nePlesk. Neřešil bych to. Kdo chce kam, Pomozme mu tam... Za ,,demokracií a svobodu" se musí platit daň. - Slova ňákýho Vendy Klausů. A furt v tom žijem, poněvadž to chcem... Zvolili jsme si to a vyzvonili jsme si to klíčema. 17. listopadu za to budeme zvonit, pro změnu, budíkama!!! A bude hůř.

naidka ( 15. listopadu 2016 15:49 )

Typický článek Plesku. Je tak "šílený a děsivý", že není možné po prvním přečtení pochopit, čí matka byla Martina B. a co vlastně měla s Petrem U.

zada ( 15. listopadu 2016 14:42 )

Divná máma, nechá za sebe vyřizovat svoje "ůčty" svými dětmi. To jim vytvořila pěkné dětství a start do života. Svoje eskapády neuměla řešit nebo nechtěla a stáhola do bažiny všechny kolem sebe!!!! Kdo neumí zahejbat, tak ať to nedělá !!!! Byla dospělá a svoje problémy si měla řešit sama a psychycky dostat své blízké do rakve a do basy!!!! N a psychu určitě patří!!!!

hanka666 ( 15. listopadu 2016 14:09 )

Ty bych chtěla mít za sousedy, tam musí být hooodně veselo.

pajato73 ( 15. listopadu 2016 13:32 )

vrana k vrane seda, holota si holotu hleda....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání