Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrt na dovolené ve Španělsku: Dívku (†21) našli mrtvou pod balkonem

Autor: lm - 
15. listopadu 2016
12:45

Tragicky skončila dovolená ve Španělsku pro jednadvacetiletou Danielle z Velké Británie. Turistka byla nalezena mrtvá před hotelem, ve kterém bydlela. Dívka vypadla z 9. patra.

Britská turistka zahynula na dovolené ve Španělsku poté, co se zřítila z balkonu v 9. patře svého hotelu. Danielle Hall (†21) byla v pokoji se svým 23letým přítelem Jordanem a jeho babičkou, která už ale spala. Dívka neměla šanci pád z tak velké výšky přežít.

Podle místních médií mladý pár osudnou noc vydatně popíjel alkohol. Danielle pak kolem druhé hodiny ráno na balkoně patrně ztratila rovnováhu a přepadla přes zábradlí. Policie případ vyšetřuje jako nešťastnou náhodu. „Momentálně nemáme informaci, že by šlo o trestný čin vraždy,“ uvedl mluvčí.

Dívka přijela s přítelem a jeho babičkou do španělského Benidormu na týdenní dovolenou. K neštěstí došlo den po příjezdu. Tragédie se dotkla i hotelového personálu. „Žena, která dívku a jejího přítele ubytovala v 9. patře, se cítí za tragédii osobně zodpovědná a vykládá kolegům, že kdyby je ubytovala v prvním či druhém patře, pak by dívka byla stále naživu,“ sdělil zdroj britskému deníku DailyMail.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání