Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Divoká rvačka Rumunů a Čechů v Plzni: Mladík skončil se 17 stehy

Autor: lm - 
6. listopadu 2016
13:34

Sedmnáct stehů na hrudi a na rukou si odnesl devatenáctiletý mladík, který trávil páteční večer v jednom z nočních klubů v centru Plzně. Neznámý útočník tu na něj bezdůvodně vytáhl nůž na koberce a začal ho bodat.

V nočním klubu v Divadelní ulici došlo v sobotu mezi druhou a třetí ráno k potyčce. Skupinka českých návštěvníků se tu z neznámých důvodů porvala se skupinkou Rumunů. Devatenáctiletý mladík si z rvačky odnesl ošklivá bodno-řezná zranění.

„Byli jsme se s kamarádama bavit ve městě. Tancovali jsme a najednou se to tam začalo všechno mezi sebou prát. Najednou na mě někdo vytáhl nůž, a když mě říznul do prsou, tak jsem se snažil bránit a pořezal mi obě dvě ruce,“ popsal mladík serveru krimi-plzen.cz. Útočníka prý nikdy předtím neviděl.

Napadený mladík skončil po útoku v nemocnici. Policisté v nemocnici zadrželi jednoho cizince rumunské národnosti, který sem přišel sám vyhledat ošetření. „Policie ve věci zahájila trestní řízení. Okolnosti případu jsou v šetření, případem se zabývá kriminální policie,“ řekla Jiroušková.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání