Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dělníka v lese u Rumburka zbili baseballovými pálkami lupiči: Ukradli mu dva mobily

Policie hledá muže, který u Rybniště napadl bagristu.
Policie hledá muže, který u Rybniště napadl bagristu.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
17. října 2016
19:06

Útočili s obrovskou brutalitou! Rumburská policie pátrá po pachatelích, kteří v polovině září zbili a okradli v lese dělníka.

K loupežnému přepadení došlo 14. září v době od 12.25 do 12.50 hodin u obce Rybniště. „Kriminalisté oznámenou událost šetří s ohledem na zločin loupeže, těžkého ublížení na zdraví a přečin poškození cizí věci,“ uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Na bagristu, který tam prováděl úpravu lesní cyklostezky, zaútočili dva neznámí pachatelé vyzbrojení baseballovými pálkami. „Muž si ze střetu se dvěma neznámými muži odnesl zranění a současně přišel jejich rukou i o dva mobilní telefony zn. Samsung a Evo Veo,“ dodala mluvčí.

Policie zveřejnila popisy obou pachatelů a identikit jednoho z nich. Ten je plešatý, bílé pleti, ve věku do 40 let. Vysoký asi 190 cm, atletické postavy. Hovořil česky, bez přízvuku nebo vady řeči. Na sobě měl volné černé triko s krátkým rukávem, kraťasy černé barvy. V ruce měl modrou baseballovou pálku.

Druhý pachatel byl menší postavy, vysoký maximálně 170 cm. Maskoval se kuklou tmavé barvy s otvory pouze pro oči. Byl nápadně hodně oblečený do tmavé mikiny, přes niž měl ještě ještě maskáčovou vestu. I on měl v ruce baseballovou pálku (zřejmě tmavě hnědé barvy).

Policie žádá všechny svědky, kteří napadení viděli nebo muže poznávají, aby kontaktovali linku 158.

JirkaNahy ( 18. října 2016 11:56 )

No..kdyby měl na sobě bezpečnostní náramek nebo přívěsek...mohlo to dopadnout pro něj lépe https://pomocvnebezpeci.cz/nouzove-tisnove-tlacitko/gps-privesek?utm_source=referrer&utm_m edium=blesk&utm_campaign=comment

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání