Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zabiju se, napsal partnerovi, pak naboural kamion. Když přežil, lehl si pod kola autobusu

Autor: ljš - 
16. září 2016
12:30

Bylo mu teprve 22 let a měl celý život před sebou. Mladý Němec se ale rozhodl ukončit svůj život velmi drastickým způsobem na dálnici u Tachova. Když se nezabil nárazem do kamionu, lehl si pod kola okolo jedoucího autobusu. Za sebevraždou by mohla být nešťastná láska, svá poslední slova totiž prý směřoval svému příteli.

K tragédii došlo ve středu dopoledne na 141. kilometru dálnice D5 u Tachova. Mladík se svým Fiatem Punto nejprve v plné rychlosti naboural do před ním jedoucího kamionu. Z vozu následně sám vystoupil, pak ho ale přejel autobus.

Vše z počátku vypadalo jako nešťastná náhoda způsobená šokem z první nehody. Tuto variantu však brzy vyvrátily výpovědi svědků. Podle nich si Němec pod kola autobusu lehl zcela úmyslně. Autobus prý kolem havarovaných aut projížděl velmi pomalu, mladík se pod něj z boku nasoukal a nechal si zadními koly přejet hlavu a hrudník. Zranění byla neslučitelná se životem a hrůzná sebevražda se tak mladíkovi bohužel napodruhé zdařila.

„V tuto chvíli tachovští kriminalisté vyloučili cizí zavinění a pracují s úmyslným jednáním ze strany řidiče vozidla Fiat jako s nejpravděpodobnější verzí tragické události,“ potvrdila policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Podle informací Blesku mají kriminalisté pro sebevraždu krom výpovědí svědků i další důkaz. „Před tou bouračkou napsal SMS svému partnerovi, že hodlá skoncovat se životem,“ řekl zdroj. Motivem činu tak mohly být vztahové problémy.

Podívejte se na video serveru Krimi Plzeň:

sores ( 16. září 2016 15:53 )

 Jeho mi líto není, bylo to jeho rozhodnutí, zato těch jeho rodičů hodně. Ti už budou mít zkažený zbytek života. Hrůza pohřbívat své dítě,brrr.

krutasbimbo ( 16. září 2016 15:14 )

u prdličky není, u Maštaly drží, ale zpráva není aktualizovaná. Žije?

krutasbimbo ( 16. září 2016 15:11 )

jak řekl, tak učinil. Své slovo držel!

sakajeva ( 16. září 2016 15:07 )

To sem píšou fakt samí ***i? Měli byste svého kolegu litovat a né si z jeho neštěstí dělat srandu.

syrucek ( 16. září 2016 14:48 )

 teď je to gay s placatou hlavou. taky řešení jak léčit svou úchylku, na kterou je většina z nich pyšná

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání