Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krach svatby v Klatovech: Ženichovi vyhrožoval ctitel nevěsty, nebo pomsta?

Autor: dce - 
11. srpna 2016
11:23

Zcela neskutečně vyústila veselka v Klatovech v půlce července. Místo všeobecné radosti a oslav svatba skončila předčasně už na radnici – ženich totiž řekl nevěstě „Ne!“. A co na to psychiatr Jan Cimický?

Měla to být svatba jako každá jiná – nevěsta Petra V. (24) si brala Tomáše M. (25), se kterým chodila už pět let. Jenže Tomáš svou milou před oltářem nehezky vyšplouchl. Na otázku, zda svobodně vstupuje do svazku manželského, řekl prostě „Ne!“.

Nevěsta to v šoku okomentovala jen slovy: „Vždyť jsi mi to slíbil.“ Pak se ženich sebral a utekl, v patách měl svého svědka. Jak celá věc nakonec dopadla, se můžeme jen domnívat.

Co se ale vlastně stalo? Na to jsme se zeptali psychiatra Jana Cimického. „Roli může hrát momentální zkrat, může to být i dlouhodobý plán, nějaká pomsta vůči partnerce. Také tam může být strach z něčeho, může to být vágní – například strach ze společného života. Nebo mu může někdo vyhrožovat, třeba její jiný ctitel,“ řekl Blesk.cz.

Možností je v tomto případě skutečně hodně. Jedno je ale jisté – úplně nejhůř z toho vyšla nevěsta. Totéž si myslí i psychiatr.

Pro ni je to velmi obtížná, trapná situace. Svatba je zejména na tomto území Čech vrchol života a tohle je známka velkého ponížení. Budou si o tom lidi povídat, budou si na ni ukazovat, to pro ni vzápětí přinese spoustu problémů... Mnoho lidí v takovém případě musí vyhledat odbornou pomoc,“ dodal Cimický.

modrooka ( 16. prosince 2016 11:58 )

No kdybyste znali nevěstu asi byste chápali ženicha.

mdada49 ( 11. srpna 2016 21:28 )

sronine....neslovíčkařuj a pomýlená jsi tak trochu ty. Než je někdo můj manžel, je přece můj přítel. Pokud s někým chodím pět let, tak ho představuji jako svého přítele, né ??!! Životní partner je pro mě ten, s kým žiji xxlet a nejsem s ním sezdaná. Možná jsi si to popletla s "kamarádem".

buban ( 11. srpna 2016 18:54 )

Tak už máme všichni jasno. Konečně se vyjádřil "odborník" MUDr. Cimický. Sice neřekl nic podstatného ani objevného, ale vyjádřil se.

Mrdoun_Berluskony ( 11. srpna 2016 15:22 )

 Správne to udělal, kluk ušatá! Ještě by mu ta cuza pak furt predhazovala, že by nemel brousit i jiný, když je už zenatej. Tak co by to furt poslouchal, že?

sronin ( 11. srpna 2016 15:16 )

mdada49: především PŘÍTELE si brát, je blbost. Od toho je přítel a ne životní partner. Dochází k pomýlení pojmů a dnešní používání slova "přítel" úplně likviduje jeho původní význam. Že je tato kauza nějak podivná ? No a ? Je to jejich věc. To jen všichni, kteří se pasou na cizím neštěstí, dávají presstitutům vydělat ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání