Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražedkyně z Anděla chtěla zabíjet už několikrát! Dohlíželi jsme, aby brala léky, říkají lidé z ubytovny

Autor: jk, ljš - 
28. července 2016
18:44

Dva měsíce žila na jednom pokoji s vražedkyní z Anděla! Michaela S. tehdy o zabíjení a svých sexuálních úchylkách mluvila tak otevřeně, že nakonec její spolubydlící Lída dostala strach a odstěhovala se. Teď o soužití s ženou, která má na svědomí život Hany H. (†54), promluvila.

Lída žila s Michaelou S. v pražské ubytovně Červená Báň. „Ona říkala, že je sexuální deviant, a když vysadí léky, chce někoho zabít a půjde si sednout. Jenže to si člověk v tu chvíli neuvědomí, že by to opravdu mohla udělat,“ řekla žena deníku Aha!. Vražedkyně, která prý chodila po pokoji nahá, několikrát vykřikovala, že má chuť někoho zabít.

Lída také potvrdila slova ženy, která s Michaelou sdílela pokoj v Bohnicích, o tom, že vražedkyně má zoofilní sklony. Svěřila se mi, že uškrtila kočku a pak se s ní milovala. Zabila jich takto několik,“ uvedla Lída, která poté požádala, aby byla přeřazena na jiný pokoj.

Podle vedoucí ubytovny Kateřiny se Michaela S. nikdy nechovala agresivně. Všichni prý brali její chování jako nemoc a snažili se kontrolovat, aby brala předepsané léky. „Byla upřímná a o svých pocitech vyprávěla hodně otevřeně. Byla to slova, nikdy neútočila,“ říká vedoucí.

Video  Nářek i vzpomínky na pohřbu Hany H. Ženy, kterou v Tescu zavraždila Michaela S.  - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

V Červené Báni se Michaela S. objevila i v den vraždy. „Říkala, že ji vyhodili kvůli agresivitě z blázince, a ptala se, zda tu může zase bydlet. Byla tu asi pět minut,“ uvedla Kateřina. Z kapacitních důvodů ji ale museli odmítnout, a tak odešla. „Chovala se normálně, žádnou agresi jsem z ní necítila,“ dodala. O pár hodin později ale při brutálním útoku na Andělu připravila o život nevinnou mámu dvou synů.

Vše o vražedkyni z Anděla čtěte ZDE››

Ruudazvostravy ( 29. července 2016 12:11 )

 Tý býku,eště že jý f tom Tesku nigdo nesejmul,to bi pak dopat jako ten Kájýnek a dostal flastr aš do nevydím,že viháčkoval invalýdu,kerej bil na hlavyčku.

ostrelovacka ( 28. července 2016 23:07 )

Pan Hollý (ODS) se zřejmě mstí těm, kteří píší (nebo souhlasí s texty) o "jeho" Bohnicích pravdivě. Také jsme měli v blázinci v Bohnicích (PN příbuzného s demencí. A přesně tak to bylo, jak píše "aaobcanka". Nekrmení a navíc velké dávky sedativ, aby Alzheimeři zaspali hlad, aby umírali "v klidu", leží ve výkalech v plenách, aby umírali rychleji i zásluhou opruzenin, neléčeni - nakaženi svrabem, ale i očními záněty atd., aby i nemoci je ve spánku pomohly "dodělat". Pane Hollý, toto je pravda, zažili jsme to na vlastní oči, ale kvůli vám k soudu chodit nemíníme ! Vyhrál byste tak, jako všichni tzv. gauneři v ČR s prachama a mocí ! Na rozdíl od vás nevládneme megalomanské nemocnici, ani celorepublikovému psychiatrickému spolku, kde jste byl šéfem a nyní jste podšéfem ! Všichni vaši minulí i budoucí kamarádi z PČR Praha 8, st. zastupitelství a soudu potřebují ke své práci psychiatrické posudky. Kdo asi vyhraje, pokud nás udáte ? Skončila svoboda slova !!! Jste horší s vaší ODS, než byla KSČ. Takže platí to, že vše odvoláváme, není to realita, jsme lháři - a to snad ještě není trestné. Nic není pravda, takže nás nechte žít. Jste zlý, nenávistný, mstivý narcis, který tzv. přitáhnul ze slovenské zemljanky a stoupla mu sláva do hlavy ??? Proberte se, laskavě. A otázky snad ještě nejsou trestným činem, rozumíme si, pane Hollý ?

aaobcanka ( 28. července 2016 22:26 )

1) Teď p.Hollý pustil z Bohnic tuto vražedkyni, přestože mu opakovaně tvrdila, že bude vraždit. 2) Před tím p.Hollý, schovaný za nemocnici, tzv. udal údajně x lidí za pravdivé texty zde a jinde zveřejněné. Jedním udaným je invalida, který ani texty nepsal, ale p. Hollý mylně usoudil (pan Nejchytřejší?), že je invalida autorem. Invalida dostal texty od p.Hollého před soudem. Jsou o tom, že údajně PNB týrá Alzheimery hladem (vakuově balené jídlo Alzheimerů si nosí prý sestry domů), Alzheimera musíte krmit min.10 min. , zapomíná i jíst, a sestrám je cizí člověk prý lhostejný, dále Alzheimery sestry nepřebalují, nechají je i 6 h ve výkalech, a neléčí svrab atd. To vše proto, aby je údajně utýrali k smrti. A invalida tomu věří. Sám živí dítě a p. Hollý je tak "nenasytný" při své mzdě třeba 100 000 Kč/měs., že žádá po invalidovi nejen omluvu, ale i 100 000 Kč pokutu, a to jde o lživé nařčení z psaní textu. SVOBODA SLOVA SKONČILA ! Volme ANO Babiše, Okamuru SPD a KSČM !

cestr ( 28. července 2016 22:19 )

Komouše zpátky nežádej, budeš bez internetu a místo tapet zde roznášet letáky v ulici.

cestr ( 28. července 2016 22:16 )

Jseš v pánským?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání