Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vražedkyně z Anděla má poruchu osobnosti, ale při činu byla příčetná, půjde před soud

Autor: dce - 
8. září 2016
09:18

Působila dojmem vážně psychicky nemocné osoby – Michaela S., která před více než měsícem v obchodním centru na Andělu ubodala náhodnou kolemjdoucí, ale půjde před soud! Znalec její psychickou nemoc potvrdil, při činu ale byla příčetná a soudu nic nebrání.

Sexuolog Petr Weiss zpracovával znalecký posudek na osobu Michaely S. (33) a došel k jasnému závěru. Lékaři podle serveru iDnes.cz tvrdí, že vražedkyně trpí vážnou psychickou poruchou, ale zodpovědnosti za její čin ji to nezbavuje.

Michaela byla dlouhou dobu Weissovou pacientkou v době, kdy procházela proměnou v muže, tu však nedokončila. Trpěla závažnými psychickými potížemi. Příčinou mohly být právě mužské hormony, které brala během proměny v muže – ty způsobují u některých jedinců agresivitu.

To by vysvětlilo její chování během hospitalizace v Bohnicích – zde měla Michaela napadat ostatní pacientky. Mohlo by to být vysvětlením i pro vraždu, jenže žena v tu dobu mužské hormony v těle již neměla.

Podle lékařů trpí Michaela S. vážnou poruchou osobnosti. Změna pohlaví jí na zdraví patrně nepřidala... Je to trvalý handikep, který medikací neovlivníte. Může změnu pohlaví zkomplikovat. Znám více případů, kdy s ní lidé začnou, ale pak nechtějí pokračovat. Ne vždy to dopadne ke spokojenosti pacienta,“ vysvětlil náměstek ředitele bohnické nemocnice Ivan David.

havran2 ( 8. září 2016 11:21 )

Měl by jít před soud ten, kdo ji k tomu pomohl ! ! !

spania ( 8. září 2016 10:49 )

Pokud trpí poruchou osobnosti,divím se,že jí povolili tu přeměnu v muže.A pokud s tím začala,rozhodně to měla dokončit,protože tohle není dobré.

kdoasi ( 8. září 2016 10:23 )

Průměrnej obhájce to uhraje právě na tu poruchu osobnosti,co si budem povídat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání