Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Týnka před smrtí strávila noc v baru! Policie vyšetřuje smrt dívky z Proseka jako vraždu

Autor: ljš, mal, ryc - 
10. července 2016
13:38

Chybělo pár metrů a byla v bezpečí! Kristýnu (†26) ale našli mrtvou před vchodovými dveřmi paneláku na pražském Proseku, ve kterém v prvním patře bydlela. Policie případ vyšetřuje jako vraždu!

Kristýnu našel muž, který bydlí ve vedlejším vchodu, v sobotu kolem půl osmé ráno. Podle něj na sobě neměla žádná viditelná poranění. V prvních chvílích se zdálo, že mohla před domem zkolabovat a zemřít na náhlé zdravotní potíže. Po ohledání těla a místa činu ale kriminalisté označili její úmrtí za podezřelé a nařídili soudní pitvu.

Ta jejich podezření zřejmě ještě prohloubila. „Kriminalisté na případu pracují pro podezření ze spáchání trestného činu vražda, nicméně pracují i s verzí, že se o vraždu vůbec jednat nemuselo, a zadali vypracování znaleckého posudku,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

„V této souvislosti prosíme případné svědky, kteří se v sobotu ráno mezi pátou a osmou hodinou pohybovali po Vysočanské ulici na Proseku a všimli si něčeho podezřelého, aby se ozvali na linku 158,“ dodal.

Kriminálka hledá kohokoli, kdo Kristýnu viděl. „Byla oblečena do kostkované sukně, měla na sobě zelené triko, bundu a přes rameno kabelku,“ upřesnil Daněk. Podle informací Blesku strávila Kristýna poslední hodiny před smrtí v jednom z barů v oblasti Proseka.

Video  Na Proseku našli mrtvou ženu (†26).  - David Malík
Video se připravuje ...

Pokud se jednalo o vraždu, nebyl její motiv zřejmě loupežný. U těla Kristýny se našla jak její kabelka s doklady, tak mobil.

Před vchodem do domu už vzniklo improvizované pietní místo. Na papír s nápisem „Týnka navždy“ položili lidé několik svíček.

ninga ( 10. července 2016 22:49 )

A taky co má za nehtama, určitě tam budou písmenka, minimálně R,T,B a O

joanna5 ( 10. července 2016 22:06 )

podat svědectví? Vysočanská ulice má 3 kilometry na délku, tak nevím, co chtějí za svědectví -

zlataa ( 10. července 2016 20:25 )

Je to všechno naprd

verka1 ( 10. července 2016 20:04 )

ještě se nic neví jak zemřela.

popocatepetl ( 10. července 2016 17:01 )

Služebna Policie ČR necelých 150m daleko jedním směrem, služebna městských strážníků 150m opačným směrem. Přímo naproti přes silnici, v Parku přátelství, přenocuje v létě tábor bezdomovců. Nevím, jestli i letos, ale v minulých dvou nebo třech letech si tam po nocích vesele dělali táboráky a strážníci nic.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání