Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodinná tragédie na Brněnsku: Při nehodě zemřela máma s dvěma dětmi

Autor: ljš - 
6. července 2016
09:06

Během vteřiny přišel o manželku i obě děti. Řidič osobního auta, které se v úterý v podvečer srazilo u Tvarožné na Brněnsku s dodávkou, je bohužel jediným přeživším z čtyřčlenné rodiny. Po matce a tříleté dceři bohužel v nemocnici zemřel i šestiletý chlapeček.

K nehodě došlo na křížení silnic od Rousínova a Blažovic. Přímo na místě zemřela devětadvacetiletá matka a tříletá holčička. Sedmatřicetiletý otec skončil v nemocnici stejně jako třiadvacetiletý řidič dodávky. Ten je podle policie viníkem nehody. Na křižovatce totiž nedal autu s rodinou přednost.

Záchranáři i lékaři se snažili zachránit šestiletého chlapce, kterého v kritickém stavu transportovali vrtulníkem do nemocnice. „Dítě bohužel po převozu zemřelo,“ uvedl mluvčí Fakultní nemocnice Brno Pavel Žára.

Bilance nehody je tak tragická, protože zemřela matka s oběma svými dětmi. Podle mluvčí jihomoravské záchranky Hedviky Kropáčkové měl muž z auta středně těžká zranění, muž z dodávky lehčí zranění. Policie se nehodou nadále zabývá.

Bersi ( 10. července 2016 09:01 )

 Nebylo to poprvé co tam ten klucina s tou dodavkou tak proletěl. Ta krizovatka je přehledná pro ty co jezdí jak mají a ne styl ala ruská ruleta. Kdyby zastavil,přibrzdil,tak to auto vidi. Jezdím tam dnes a denně a tohle byla chyba toho fracka co spěchal honem domů. Doufám ze ty děti a ženu viděl a bude ho to pronásledovat dokonce zivota.

Solo ( 9. července 2016 20:50 )

Vite co ? ono je v podstatě uplně jedno kdo a s čim zaviní nehodu vždy budou komentaře typu (osobaci ,kamionaci ,dodavkari atd... nej hov..a ) Tudíž jsou tyto konverzace uplne bez předmětné.Viz příklad stala se mi s osobákem na poslednim snehu (čerstvem) nehoda cca ve 40km/h ujelo to a nemohl jsem nic .Hospodska si to vyfotila dala na FB a přibývali komentaře typu "nechapu jak mohl naborit " dalsí "to je vul on snad neumi jezdit" atd ..a polovina z nich nemela snad ani řidičak. A to pracovně jezdim 13000km měsičně.Nevíte nikdo co bylo v danou chvíli řídíte se jen tim co si prectete ci co vidíte dle obrázku...........

anvil ( 7. července 2016 00:39 )

Tady se podívejte, jak to tam vypadá: https://www.google.cz/maps/@49.1852378,16.7810436,3a,75y,141.69h,79.32t/data=!3m6!1e1!3m4!1smWWWiZD7 H_8eqsobZ9XX2g!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

ninga ( 6. července 2016 22:31 )

Není to pravda, ve světě už je dávno známý tzv. White Van Man Syndrome, poprvé se to objevilo v UK - syndrom řidiče bílé dodávky, je doloženo, že řidiči takových jezdí jako největší prasata, takže na tom zcela jistě něco je

radka.seznam ( 6. července 2016 22:28 )

Maminka už je s dětmi, bohužel na té špatné straně... Chudák táta a prarodiče... Nejhůř to odnesli spolujezdci z auta, které nehodu nezavinilo... Chudinky děti, taková hloupá chyba, kluk nedal přednost a rodina je zničená... Dodávku by měli svěřovat až starším a zkušenějším řidičům... Je mi hrozně líto těch dětí i mladé maminky... A vlastně i táty, který má život v troskách. Na fotkách vypadá křižovatka přehledně, nechápu, jestli je přehlídl nebo si myslel, že má přednost zprava.. Upřímnou soustrast pozůstalým.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání