Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž na Tachovsku postřelil kamaráda, který se vracel z toalety!

Muž na Tachovsku postřelil svého kamaráda, který se zrovna vracel z toalety! (ilustrační foto)
Muž na Tachovsku postřelil svého kamaráda, který se zrovna vracel z toalety! (ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: dce - 
28. května 2016
18:24

Pořádné štěstí měl mladík z Tachovska. Výlet do přírody neskončil tragicky jen náhodou. Když se vracel z "toalety" v lese, vlezl přímo do rány svému kamarádovi, který zrovna střílel ze vzduchovky na terč!

K incidentu došlo kolem půl osmé večer ve středu na Tachovsku v aleji u minerálního pramene. Tři muži (39, 23 a 22) si vyjeli do přírody za zábavou. Nejstarší z nich si s sebou vzal vzduchovku.

"V době, kdy ze vzduchové pušky střílel její majitel, šel nejmladší z kamarádů za budovu pramene vykonat potřebu. Když se vracel zpět na místo, vystoupil nečekaně zpoza budovy druhou stranou přímo před terč a zároveň do střelné dráhy svého kamaráda, který jej trefil do lýtka," uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Diabolka z pušky mladíkovi ale zůstala pod kůží, a tak museli na místo zavolat záchranku. Lékaři ho ošetřili a odvezli do nemocnice. K případu byli přivoláni i policisté. "Tachovští policisté provedli se všemi aktéry dechové zkoušky, které byly negativní. Vzduchovou pušku i s diaboly zajistili. Postřelení mladíka policisté kvalifikovali jako přestupek proti občanskému soužití a nyní zkoumají to, zda v souvislosti s použitím vzduchové pušky na veřejném prostranství nedošlo k porušení zákona o střelných zbraních a střelivu," doplnila mluvčí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání