Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dětští milenci znovu na útěku: Dívce hrozí vážná nemoc!

Autor: lac - 
14. května 2016
05:41

Na zadek místo smířlivého přístupu nejspíš měli dostat mladí »milenci« z Prahy, Mija Kadijevič (13) a Petr Šafránek (14), kteří byli v dubnu týden na útěku. V pátek 13. května znovu utekli z domova! Mije však hrozí, že by mohla onemocnět klíšťovou encefalitidou!

Z prvního útěku se vrátila s patnácti klíšťaty. Školáci totiž pár dnů stanovali v přírodě u lesa. Matka s Mijou posléze docházela k lékaři kvůli možné nákaze klíšťovou encefalitidou. Dívka brala i antibiotika a za pár dní měla jít na další kontrolu, zda u ní závažná nemoc nepropukla.

„Máma s tátou se o ni strašně bojí. Jednak aby se jí něco nestalo, a taky, jak je křehká, mohla by onemocnět, když by zase někde stanovali,“ řekla známá rodiny. „Třináctiletá dívka však důsledky nedomýšlí,“ poznamenala s tím, že v pondělí ještě dívka tvrdila, že už by neutekla. Petra už neměla ani mezi přáteli na Facebooku. Ten si pro ni však přijel. A dívka už nešla v pátek ani do školy.

Útěkáři doma nechali mobilní telefony a jsou od pátečního rána v pátrání policie. Pokud jste je viděli, volejte linku 158.

monza ( 15. května 2016 10:17 )

Někdy se stane.To ale neznamená,že se budete o dětech vyjadřovat jako dobytek. To prase petrmetr je obzvláštní hovado,ten už se vymyká i mezi prasaty a z jeho "mluvy" je zřejmé,že to je nějaký úchylný důchodce!

naidka ( 14. května 2016 16:54 )

Namísto, aby chodily do školy a poslouchaly rodiče, tak si hrají na dospěláky se vším všudy.

hofihofi ( 14. května 2016 16:14 )

A jak se tedy chovaji?

naidka ( 14. května 2016 15:54 )

Jenže ony se jako nezletilé děti nechovají a o tom to je.

monza ( 14. května 2016 15:48 )

No dnes se zde slezla opravdu ukázková tlupa sprostých a zdegenerovaných prasat, pod vedením úchyla "petrmetr". Mluvíte tady o nezletilých dětech,dobytkové!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání