Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilec smetl na čtyřkolce mámu se synem: Nepil jsem tolik, hájí se

Tento muž přejel na čtyřkolce mámu se synem.
Tento muž přejel na čtyřkolce mámu se synem.  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: shp - 
9. května 2016
20:41

Zpil se pod obraz, ale namísto toho, aby seděl doma, se rozhodl, že vyjede do lesa na čtyřkolce. Podroušený muž u Újezdu u Tišnova v okresu Brno-venkov srazil matku i s jejím synem. Po nehodě nadýchal 2,43 promile. Tvrdí však, že to bylo méně.

Bez jakéhokoliv brzdění jede k nám, aby se asi ukázal, jak to umí,“ řekl manžel zraněné ženy TV Nova. Podle něj bylo vidět, že je řidič silně podnapilý.

Muži zranil hned dvě nejbližší osoby – 32letou manželku a teprve osmnáctiměsíčního syna. „Skončili oba v nemocnici. Odvezla je rychlá. Manželka má zlomenou nohu, syn otřes mozku. První den byl na JIPce,“ dodal naštvaný manžel.

Byl tak opilý, že zapomněl brzdit, i když viděl, že před sebou má skupinu 15 lidí,“ uzavřel muž s tím, že doufá, že řidič skončí za mřížemi. Policie mu sebrala řidičský průkaz, za řízení pod vlivem návykové látky mu hrozí až tříleté vězení.

Policisté muži z Horních Louček po nehodě naměřili v dechu 2,43 promile. To však samotný řidič zpochybnil. „Podle policie jsem měl necelý dvě promile,“ tvrdí. O jeho osudu rozhodne soud.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání