Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič vyletěl se čtyřkolkou ze silnice: Neměl šanci přežít

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Nový Čas)
Autor: ČTK, ljš - 
17. června 2015
08:41

Noční vyjížďka na neregistrované čtyřkolce se mu stala osudnou. Osmapadesátiletý řidič zemřel v noci na středu při nehodě u Načeradce na Benešovsku. Muž vjel mimo silnici, narazil do dopravního značení a poté do stromu. Mrtvé tělo našel ráno člověk, který projížděl kolem.

Lékař podle Novákové ráno nebyl schopen určit, kdy přesně se nehoda stala, bylo to mezi úterními 22:00 a dnešními 4:45. Čtyřkolka jela po silnici druhé třídy číslo 150 od Louňovic na Načeradec.

„Vjel vpravo mimo komunikaci, narazil do dopravního značení, takzvané vodicí tabule, následně do stromu a utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ řekla policejní mluvčí Michaela Nováková.

Čtyřkolka Suzuki podle ní neměla registrační značku, škoda byla vyčíslena na přibližně 6000 korun. Policie nehodu vyšetřuje a nařídila soudní pitvu.

moiaza ( 17. června 2015 09:57 )

Dobrá zpráva. Tito bezmozci jsou schopni člověka přejet i tam, kde by to nikdy nečekal. Na tom nejvyšším kopci v přírodě. Devastuji za tichého souhlasu lesního vedení celou přírodu. Správně. Takoví patří do příkopu, nikolov do lesů a hor!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání