Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nehoda luxusních kár: Lamborghini a Ferrari bouraly v tunelu

Autor: simao - 
13. dubna 2015
11:02

Au, tohle zabolelo. V čínském tunelu se srazila auta luxusních značek Lamborghini a Ferrari. A byla z toho nehoda jako z Rychle a zběsile. Spekuluje se přitom, že ke srážce došlo při nelegálním závodu v ulicích Pekingu.

Jako by to snad byla reklama na sedmé pokračování amerického akčního filmu. Rychle a zběsile se v tunelu v čínském Pekingu řítila o víkendu dvě nadupaná sportovní auta. Jenže zelené lamborghini a červené ferrari bouraly. Jak upozorňuje britský Mirror, stalo se tak pouhý den před premiérou filmu.

A také v den, kdy k poněkud kuriózní nehodě právě lamborghini došlo v Anglii. Tam se ale řidič zachoval svérázně a od nehody odešel s tím, že si zkrátka druhý den může koupit nové auto…

To u čínské nehody bylo pořádně živo. Na místo vyrazili policisté, hasiči. Hůře dopadlo limetkově zelené lamborghini. Luxusní auto skončilo na odpis. Prodejní ceny těchhle verzí havarovaných aut přitom v Číně nejsou nějak nízké. Až 800 tisíc dolarů (cca 22,4 milionu korun) za vůz značky Lamborghini, 500 tisíc (14 milionů korun) za vůz značky Ferrari, uvedl Business Insider.

Jedna osoba z lamborghini utrpěla lehké zranění. Což je při pohledu na nabourané auto s podivem. K nehodě došlo patrně v momentě, kdy se lamborghini snažilo ferrari předjet. Narazilo však při tom do zábradlí a následně do zdi tunelu. Náraz byl tak silný, že nehoda strhla i kusy obložení tunelu. Rychlostní limit byl přitom v místě nehody 60 km/h.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi