Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Další nebezpečný řidič BMW: Po honičce s policisty havaroval! Nadýchal přes dvě promile

Ostravským strážníkům ujížděl opilý řidič v BMW, při honičce havaroval.
Ostravským strážníkům ujížděl opilý řidič v BMW, při honičce havaroval.  (Autor: Policejní deník)
Autor: Policejní deník, lm - 
12. dubna 2015
09:01

Městským strážníkům v Ostravě se podařilo zadržet dalšího nebezpečného řidiče. Ten se jim pokoušel ujet ve svém silném voze poté, co ho vyzvali k zastavení. Zběsilou jízdu ale nejspíš pod vlivem alkoholu nezvládl a havaroval.

Strážníci Městské policie na hlídce se rozhodli zastavit a podrobit kontrole řidiče vozu BMW X3, u něhož bylo podezření, že je pod vlivem alkoholu. Řidič ale výzvy nedbal a začal zběsile ujíždět.

Nebezpečnou jízdu řidič nezvládl a havaroval. Není divu! Podle Policejního Deníku při pozdější orientační dechové kontrole totiž nadýchal 2,3 promile alkoholu. Strážníci z havarovaného vozu vyprostili spolujezdkyni a vážně zraněného řidiče předali záchranářům k transportu do nemocnice. Na místě museli zasahovat i hasiči.

dfghjk ( 12. dubna 2015 17:39 )

Jak vidím, známé moudro "podle sebe soudím tebe" je tvoje oblíbené. Ale zklidni hormon a zapamatuj si, o rady vulgárního hulváta nikdo nestojí.

dfghjk ( 12. dubna 2015 17:29 )

"Díky" za přání, ale toho se nebojím, protože to co mi přeješ je velice nepravděpodobné. Ale připlést se k policejní honičce, to bych se klidil, protože ta se bez pořádného prů seru určitě neskončí téměř nikdy.

dfghjk ( 12. dubna 2015 17:23 )

Že by mě někdo takový sejmul není vyloučené, ale prakticky velmi nepravděpodobné. Pokud ho ale začnou policajti honit, je bouračka prakticky nevyhnutelná a vzhledem k rychlosti se to sotva odehraje bez ztrát na zdraví nebo životě. Co je tedy lepší?

podlesni ( 12. dubna 2015 13:02 )

Musí to více stíhat, někomu zkrátka nestačí pouhé tytyty a podmínka s pokutou.....

kapturek ( 12. dubna 2015 12:01 )

 zacal ujizdet meli po nem zacat palit bez milosti, ozrali zkurvenci za volant nepatri, pokud by ho neodstrelili , 5 roku natvrdo, nechat propadnout kompelt cely majetek a hned by bylo na cestach bezpecneji

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání