Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šestnáctiletá Radka zmizela z domova: Může být s nebezpečným mladíkem!

Šestnáctiletá Radka zmizela z domova: Může být s nebezpečným mladíkem!
Šestnáctiletá Radka zmizela z domova: Může být s nebezpečným mladíkem!  (Autor: Facebook)
Autor: dce - 
15. dubna 2016
10:23

Policie pátrá po zmizelé Radce Pojerové. Šestnáctiletá dívka zmizela z domova a nikomu se neozvala – neviděli jste ji náhodou?

Už více jak týden se Radka nikomu neozvala. Ve čtvrtek 7. dubna odešla po hádce z domova a stále se nevrátila. Má vypnutý telefon a rodiče neví, kde by moha být. Obávají se ovšem, že by se mohla zdržovat se svým přítelem, ze kterého má její okolí podle serveru Krimi-Plzeň.cz strach!

Radce je 16 let, je asi 170 centimetrů vysoká, štíhlé postavy. Má hnědé vlasy i oči. Pokud máte informace o jejím pohybu, zavolejte na linku 158.

Šestnáctiletá Radka zmizela z domova: Může být s nebezpečným mladíkem! Šestnáctiletá Radka zmizela z domova: Může být s nebezpečným mladíkem! | Facebook

fotrpjotr ( 15. dubna 2016 11:14 )

Havlova mládež.

zednik ( 15. dubna 2016 10:59 )

 Je to tak. Už 25 let se lidem vtlouká do hlavy, že děti mají pouze práva na vše a bez omezení, a rodiče mají pouze povinnosti se o dítě přepychově starat a každé jeho přání a úlet respektovat. Jinak - linky bezpečí, sociálka, trest. A to nemluvím o takové ponižující a celoživotně traumatizující ohavnosti jako je facka Někde v rodinách to ještě (asi bohužel) celkem funguje, tak je potřeba do tříd nasadit v rámci inkluze smrady. Aby ty slušné a vychované děti viděli, že se dá jednat s okolním světem a prosazovat si svoje vlastní zájmy bez kompromisů i jinak.

jenda_benda ( 15. dubna 2016 10:37 )

 Je asi 17 cm vysoká ??????????? Až bude anketa o ceny za nejvtipnější bulvární deník, máte u mě hlas.

zednik ( 15. dubna 2016 10:32 )

 Jestli je , jak se v článku píše, vysoká 17 cm, bude to těžké hledání. Je jí 16, má přeci právo na vlastní život a rodiče musí respektovat její osobnost. Léta se to tak všude píše. Ale někteří rodiče jsou tak nemožní vychovatelé, že chtějí, aby je dítě i v 16 poslouchalo a tím narušují jeho zdravý vývoj.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání