Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policisté pátrají po třináctileté dívce z Benešova: Během tří dnů utekla už podruhé

Policisté pátrají po třináctileté dívce z Benešova: Během tří dnů utekla už podruhé.
Policisté pátrají po třináctileté dívce z Benešova: Během tří dnů utekla už podruhé.  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
4. března 2016
09:40

Už druhý den pátrají policisté na Benešovsku po třináctileté dívce. Zmizela jen pár dní poté, co ji po minulém útěku vrátili policisté rodičům.

Třináctiletá Jasmeen Dahak byla pohřešována poprvé v pondělí 29. února. Benešovští kriminalisté ji vypátrali hned druhý den a vrátili ji vyděšeným rodičům. Jenže dívka znovu utekla hned ve čtvrtek 3. března.

Otec ji viděl naposledy kolem páté hodiny ranní v jejím pokoji. Během jedné hodiny nikým nezpozorována a bez vědomí rodičů odešla z bydliště, kdy její zmizení rodiče zjistili krátce před šestou hodinou, to se již ve svém pokoji nenacházela,“ uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Rodičům se ji nepodařilo nalézt, a tak museli znovu kontaktovat policii. „Z výsledků prvotního šetření kriminalisté zjistili, že měla odjet z místa svého bydliště autobusovým spojením do Vlašimi, a dále předpokládají, že se může pohybovat v doprovodu devatenáctiletého mladíka. Důvodem jejího odchodu z domova jsou osobní neshody s rodiči,“ vysvětlil Chalupa.

Pohřešovaná je zdánlivého stáří 13–15 let, je 166 centimetrů vysoká, štíhlé postavy. Má kaštanové vlasy střižené na mikádo s patkou vpředu. Oblečená byla v tmavomodrém kabátu a tmavých kalhotách. „Při sobě má mít batoh s motivem červených růží a černých lebek, jehož okraje jsou obšity hnědou koženkou,“ doplnil mluvčí.

Pokud máte o dívce jakékoliv informace, uvědomte policii na lince 158.

Policisté pátrají po třináctileté dívce z Benešova: Během tří dnů utekla už podruhé. Policisté pátrají po třináctileté dívce z Benešova: Během tří dnů utekla už podruhé. | Policie ČR

zednik ( 4. března 2016 10:32 )

 Evidentně se divence líbí víc komunikace s 19letým mladíkem než s rodiči. No jo, no. Snad jí ,při její kratičké návštěvě u rodičů za doprovodu policie, stihla maminka do batůžku přibaliť antikoncepci nebo alespoň prezervativy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání