Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Napsala dopis na rozloučenou a zmizela: Dívku se naštěstí podařilo zachránit

Napsala dopis na rozloučenou a zmizela: Dívku se naštěstí podařilo zachránit. (ilustrační foto)
 (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: dce - 
27. ledna 2016
13:03

Rozsáhlé pátrání museli spustit policisté v Plzni. Mladistvá dívka napsala dopis na rozloučenou a zmizela. Policistům se ji nakonec podařilo zachránit!

Vystrašený dědeček se na policii obrátil v úterý s tím, že vnučka nechala dopis na rozloučenou a zmizela. 

 

„Policisté z Územního odboru Plzeň-venkov i Městského ředitelství Plzeň okamžitě spustili rozsáhlou pátrací akci, během níž mimo jiné prověřovali dívčina oblíbená místa i její přátele. Postup pátrání koordinoval operační důstojník Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje a díky všem zainteresovaným se dnes ráno kolem deváté podařilo dívku vypátrat v Plzni. Dívka byla nalezena v pořádku bez zranění,“ uvedl policejní mluvčí pro server Krimi-plzen.cz.

Případ byl natolik závažný, že se zapojil i policista, který byl zrovna na dovolené – právě on výrazně přispěl k jejímu nálezu. Vzhledem k jejímu věku ale není možné zveřejnit, za jakých okolností byla dívka nalezena.

bravotango ( 27. ledna 2016 17:01 )

Vrah krásné Alexandry odhalen: Je to patnáctiletý Somálec! Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-uprchlicka-krize/370065/vrah-krasne-alexandry-odhalen-je-to-patnac tilety-somalec.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy KDE JE DISKUSE? VY K.U R V Y ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání