Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická nehoda, nebo pomsta? Mladík prý vyboural auto s kamarádkou ze žárlivosti

Autor: dce - 
7. dubna 2016
17:42

Po autonehodě u Tučap na Táborsku zůstali v neděli dva mrtví. Řidiči bylo 19 let, jeho spolujezdkyni teprve 16. Vše vypadalo jako tragická nehoda, za kterou stojí nezvládnutí vozu ve vysoké rychlosti... Ale teď se zdá, že za smrtí dvou mladých lidí je něco jiného – rozchod, žárlivost a pomsta. 

Devatenáctiletý Patrik v neděli řídil svůj vůz prý příliš rychle. Nezvládl jízdu, vjel do protisměru a narazil do stromu. Srážka byla zničující – z vozu zbyla jen hromádka šrotu a Patrik i jeho spolujezdkyně Petra byli na místě mrtví.

Jenže po síti se teď šíří mnohem děsivější informace! Podle serveru TN.cz jejich kamarádi po sociálních sítích píší, že za nehodou nestála nešťastná náhoda. Dvojice se před nedávnem rozešla a Patrik se s tím nemohl smířit. Nejedl, byl naštvaný, a dokonce přestal chodit i do školy. Nedovedl si představit, že by Petra začala randit s někým jiným.

„V neděli ji přesvědčil, ať s nim někam jede. Nejdřív nesouhlasila, pak se ale nechala přesvědčit, sedla k němu do auta a on s ní schválně naboural,“ prohlásila jedna z Petřiných kamarádek.

Těmto teoriím nasvědčuje i absence brzdné dráhy v místě nehody. Petra jedné ze svých kamarádek navíc údajně poslala z auta zprávu, že Patrik jede moc rychle. Policisté celou věc vyšetřují jako usmrcení z nedbalosti. Viník je ovšem mrtev, a ať už šlo o čin pomsty, nebo tragickou nehodu, případ bude odložen.

zdenkk ( 7. dubna 2016 18:44 )

Důchodci, i ti co tam brzy budete, pamatujte si to do voleb !!! Top 09 proti navýšení pro důchodce : 200,-Kč !!! Nikdo z TOP 09 nehlasoval pro zvýšení důchodů od 1.ledna 2017 !!! Nesouhlasilo 13 : Zdeněk Bezecný, Jan Farský, Petr Gazdík,Leoš Heger, Václav Horáček, Jiří Koubek ,Marek Ženíšek,Věra Kovářová, Michal Kučera, Helena Langšádlová, František Laudát,Jaroslav Lobkowicz (Plzeň), Karel Tureček Nepřihlášeni: 4. Nina Nováková, Stanislav Polčák, Karel Schwarzenberg(usnul), František Vácha Zdrželi se: 3: Jiří Skalický, Anna Putnová, Gabriela Pecková Omluveni: 6: Markéta Adamová, Jitka Chalánková ,Daniel Korte, Miroslav Kalousek,Rom Kostřica, Herbert Pavera Všichni z TOP 09, ale hlasovali pro zvýšení platů poslanců o 7000,- Kč !!! !!! ... za TOP 09 pro BYLO VŠECH .............26 poslanců !!!

vrahrychtar ( 7. dubna 2016 18:32 )

sedla mu na lep..

lunatic ( 7. dubna 2016 18:20 )

Tam,kde se točí autobus,tam jednou jsem stál,když jeden mladej řidič na svou práci lál ... a povídal,že konečně už chtěl by mít klid,aby nemusel se za volantem mlít...

cqv1b ( 7. dubna 2016 17:56 )

psychopat . chudák dívka. asi věděla, proč se s ním rozešla

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání