Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilý řidič na Benešovsku po bouračce zapomněl v autě mrtvého spolujezdce a šel v klidu spát

Autor: jad - 
25. března 2016
12:48

Mrtvý muž byl nalezen v pátek před osmou ráno v nabourané dodávce ve Střezimíři na Benešovsku. Podle všeho zemřel při dopravní nehodě pár kilometrů odtamtud. V autě ho »zapomněl« namol opilý šofér!

Řidič dodávky v pátek nad ránem narazil v plné rychlosti poblíž Střezimíře do stromu. Náraz byl tak silný, že auto odhodil zpátky na silnici. Protože dodávka byla pojízdná, šofér šlápl na plyn, v klidu odjel domů a vůz před něj zaparkoval.

Jak byl ale opilý, tak zapomněl, že na vedlejším sedadle sedí další muž. Nechal spolujezdce spolujezdcem a odešel v klidu spát. Policisté měli co dělat, aby ho ráno vůbec probudili.

„Zjišťujeme, jak muž nalezený v dodávce zemřel. Totožnost zatím neznáme,“ potvrdil Blesk.cz Pavel Truxa ze středočeské policie. Řidič dodávky bude mít rozhodně co vysvětlovat a s největší pravděpodobností ho čeká trestní stíhání. Pitva bude muset určit, zda muž zemřel hned po nehodě, nebo až vlivem neposkytnuté pomoci.

Rumprecht ( 25. března 2016 18:05 )

A jak presstitut ví, že řidič byl při řízení opilý a to dokonce na mol a ne na dur? Loknout si mohl až když přijel domů.

ejvm1712 ( 25. března 2016 16:27 )

Lidi jsou k u r vy. Kradou a m r d a j

pekaaaros ( 25. března 2016 14:54 )

to by mu bylo platný jak mrtvýmu zimník jááááhahhahaháááá

prycsvladou ( 25. března 2016 14:53 )

no hlavne ze ho dovezl ono nechat ho tam liskam by bylo taky nehumanni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání