Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Srdceryvné video: Zakrvácená holčička plakala nad mrtvou maminkou na bruselském letišti

Autor: mka - 
25. března 2016
07:05

Hrůzný záběr batolete zachytil na video taxikář Francisco Izquierdo, který na letišti pátral po svém synovi. Dívenka sedí uprostřed suti a trosek a je od hlavy až k patě zamazaná od krve. Pláče, co jí síly stačí, zatímco sedí na mrtvém těle, o kterém se záchranáři domnívali, že patří její mamince.

Nad plačícím dítětem srdce ustrnulo nejen Franciscovi, ale i zasahujícím hasičům a policistům, které muž na nalezenou holčičku okamžitě upozornil. Ti ale museli holčičku nechat tak, jak byla, uprostřed naprosté zkázy, aby následně neměli problém s její identifikací.

Izquierdo se na letiště vydal chvíli po tom, co se pravděpodobní sebevražední atentátníci Ibrahim El Bakraoui a Najim Laachraoui odpálili a způsobili smrt desítek a zranění stovek lidí.

Taxikář se na letišti pokoušel najít svého syna, který pracoval v jedné z letištních restaurací. Když mu tedy záchranáři řekli, že holčičku má zatím nechat být, pomáhal dalším lidem, kteří leželi zranění v ruinách letiště, a snažil se trochu odklidit trosky, aby měli záchranáři ke zraněným snazší cestu.

Nakonec se mu povedlo spojit se i se synem, který teroristický útok přežil v pořádku. Pohled na plačící dítě, které sedí na mrtvém těle své matky, uprostřed roztříštěných stropních panelů, jež se při výbuchu zřítily k zemi, ho ale prý pronásleduje stále.

„Některé části letiště stále hořely, když jsem se tam dostal. Pohled na tu holčičku mi stále leží v hlavě. Vím, že jsem udělal vše tak, jak mi zasahující záchranáři řekli, ale i tak mě ta vzpomínka stále děsí. Bylo to jako vstoupit na bitevní pole, všude jen zkáza a smrt,“ řekl otřesený muž.

Video  Holčička pláče u mrtvé maminky na bruselském letišti.  - YouTube
Video se připravuje ...

smeagol ( 25. března 2016 20:09 )

Je na case zmenit lecbu.

dzambulka007 ( 25. března 2016 13:34 )

A stejně se vždy najde odpad, který furt poleze do ***e Američanům a Němcům a všechno zlo bude házet na Rusko a Putina.

franta15 ( 25. března 2016 12:52 )

 Tak toto nás také čeká. Za 10 roků bude podstatná část rozpočtu čerpaná na armádu, policii, bezpečnostní opatření a na to, že tady budeme mít všelijaké poběhaje z celého světa. Na naše normální lidi už nic nezůstane. Zamýšlí se někdo nad tím, že kdyby byly všechny tyto peníze využité na rozvoj investic, byla by práce pro hodně našich lidí, bylo by méně nezaměstnaných a chudobou ohrožených lidí a méně starých lidí, kteří si zoufají z toho, že nemají z čeho žít.Sto milionů sem- miliarda tam a přitom jsme ve všem co se týká lidí na konci žebříčku Evropy. Průměrná mzda, na kterou nedosáhne víc jak polovina lidí, jedna z nejnižších minimálních mezd, průměrné důchody kde nás všichni kolem nás předběhli. Slováci valorizují důchody pevnou částkou, každému dají stejně 5 euro a tak se nejvyšší a nejnižší důchody aspoň trochu přibližují. My dáváme pořád stejným procentem všem,jednomu 100 Kč a druhému 1200-podle toho jaký má důchod. Asi ti s vyšším důchodem víc a líp žerou! Generace lidí naroz. 1930 - 1950 jsou už teď určené na odstřel a čeká se až zdechnou. Ti vydělávali tehdy 2000 Kč měsíčně a po 30 letech krásných valorizací mají důchod 7 000 Kč, který jim nestačí ani na nájem. Paní ministryně a premiére styďte se! Zkuste si 1 měsíc žít s tolika penězi a přitom pořád číst jak rozhazujeme peníze, které ani nemáme /musíme si je půjčit/ pro naše budoucí vrahy. Národ chce referenda - co nejdřív.

Velemak ( 25. března 2016 12:04 )

Bylo by velmi příhodné ukázat videa, kde okupační izraelská armáda vyvražďuje celé obytné bloky!!!! Případně vraždící americkou teroristickou armádu třeba v Afganistánu. Jeden americký "hrdina" tam vyvraždil 24 lidí, včetně těhotných žen a dětí!!!!!! Lidé z Gazy, Afganistánu, Iráku,Panamy, Grenady, Nikaragui, Haiti, Vietnamu a dalších mnoha zemí kde naši američtí a izraelští přátelé vraždili a vraždí jsou PODRASA či co!!!!!???????

frantaklika ( 25. března 2016 10:17 )

děsí mně jestli nějaký zaměstnanec jaderné elektrárny mlátí doba hlavou tajně o koberec. Je jen otázkou času kdy bude svolný ke spolupráci s radikály. V multikulti zřízení je možné že těch zaměstnanců bude více.

Zobrazit celou diskusi