Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Opilý sedmdesátník najel schválně do mladíka a pak se popral s policisty

Opilý sedmdesátník najel schválně do mladíka a pak se popral s policisty
Opilý sedmdesátník najel schválně do mladíka a pak se popral s policisty  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
16. února 2016
14:41

Opilý a zjevně agresivní senior řádil v Plasích na Plzeňsku. Z místní zábavy vyjel svým vozem, naboural dvě auta a pak záměrně najel do mladíka, který mu chtěl v další cestě zabránit. Nakonec senior odjel, po pár kilometrech se vyboural a popral se i se zasahujícími policisty! 

K událostem došlo v pondělí večer – vše začalo u Knížecího pivovaru v Plasích. Odtud se vypotácel sedmdesátiletý senior, a ačkoliv se podle serveru Krimi-Plzeň.cz sotva držel na nohou, nasedl za volant starého mercedesu.

Při pokusu o opuštění parkoviště nejprve narazil do auta servírky a pak do dalšího vozu. To mu ale nezabránilo, aby se i nadále pokoušel ujet. Jenže ve svém stavu to nezvládl dost rychle. Cestu mu vlastním tělem zahradil pětadvacetiletý mladík. "Běželi jsme ven a Jakub si stoupl před to auto a volal na toho pána, že musí počkat, že naboural auto," uvedl jeden ze svědků.

Jenže pak vše nabralo na obrátkách. „Já to viděla na vlastní oči,“ vysvětlovala další svědkyně, "on normálně přidal plyn, tak jako že hodně a pak pustil spojku, takže to auto podhráblo a vyjelo na Kubíka!“

Auto mladíka odhodilo a vyhnulo se mu – skončil s pohmožděným kolenem a vymknutým malíčkem. A senior odfrčel pryč směr Hadačka. Jenže po pár kilometrech přehlédl můstek a skončil v příkopu.

Na místo samozřejmě dorazili i policisté. Senior neváhal a svou agresi si rozhodl vybít právě na nich! Celý případ nyní řeší státní policie.

krabicak ( 28. dubna 2016 10:14 )

to je ale vošoust, mergl bude za měsíc v esa jako nehavarované

salto ( 17. února 2016 09:09 )

Padl na něj černý chmur

citruss ( 16. února 2016 18:24 )

starýmu dědkoj hráblo a tak se šel vožrat a pak řádil jak černá ruka.Každopádně sebrat noty a šup s ním na léčení

naidka ( 16. února 2016 18:05 )

Tento senior posoudil "to svinstvo dnešního žití" poněkud svérázně.

lesnismes ( 16. února 2016 17:20 )

No v podani mladyho truhlika plesku to zni jako neco divneho ,ze nepise radsi o tom proc lidi po 50 tce uz z deb-ilnich duvodu namuzou najit praci a jsou diskriminovani,nebo proc je v cesku rocne odebrano z rodin 2000 deti jenon z materialnich duvodu a pritom si dovolime kritizovat norsko?. Co asi v tom ceskym svrabu na toho starsiho pana ceka dobryho stejne? Jenom ti starsi mohou posoudit to svinstvo dnesniho ziti,nemaji co stratit tak jeste muzou nakopat *** paru slusnejch mladejch bl-bejch kre_ te- nu s lejnem v hlave.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání