Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující odhalení v písemném rozsudku: Kramný přiznal manipulaci s elektřinou!

Autor: Etienne Bláha - 
9. března 2016
05:14

Vraždu Moniky (†36) a Klárky (†8) elektřinou sice Petr Kramný (37) popírá, ale v písemném rozsudku, který má Blesk exkluzivně k dispozici, odsuzujícím ho na 28 let vězení, přiznává, že s elektrickými dráty u postele manipuloval!

Petr Kramný byl odsouzen letos 7. ledna. Za vraždu rodiny, kterou zřejmě provedl elektrickými rozvody zabudovanými v nočním stolku u postele v hotelovém pokoji v Egyptě.

Sám stále uváděl, že je totální negramot na elektřinu, a navíc se hájil, že ani o nějakých drátech nevěděl. Exkluzivní informace z rozsudku však dokazují, že pravda je jinde! Hned při prvním výslechu po zatčení se přiznal. „... uvádí, že první den po příjezdu chtěli dát postele k sobě, proto společně s manželkou odsunuli noční stolek a zjistili, že do něj vedou různé kabely. Několik těchto kabelů nechtíc při této manipulaci vytrhli....“ napsala soudkyně Renata Gilová do dokumentu.

Je otázkou, proč během hlavního líčení od této příhody upustil. Zmiňovaný výslech totiž proběhl už 20. února 2014, kdy Kramný netušil, co všechno Egypťané při prohledávání pokoje zjistili a zda na elektřinu nepřišli. Navíc se čekalo, že česká policie vyrazí pátrat na místo činu. Když se ani jedno z toho nevyplnilo, byla historka již zbytečná…

hops.1 ( 10. března 2016 21:40 )

tak tohle může napsat někdo, kdo se dnes poprvé dozvěděl o tomhle případu. naše justice je na velmi vysoké úrovni a v tomhle případě je mnoho důkazů, sice nepřímých, ale dobře zapadají, není tam skoro žádný rozpor. něco si o tom vyhledej a přečti, než napíšeš takovou blbost

zednik ( 10. března 2016 15:58 )

jojone, když už jsi tady přes tu češtinu, měl bys vědět, že zednik je s malým zet a nemůže nikdy dělat uklízečku, ale když už, tak vždy jen uklízeče!!

zednik ( 10. března 2016 15:58 )

jojone, když už jsi tady přes tu češtinu, měl bys vědět, že zednik je s malým zet a nemůže nikdy dělat uklízečku, ale když už, tak vždy jen uklízeče!!

dozor3a ( 10. března 2016 15:07 )

Dodaný nový článek je na fleku, makat!!

dozor3a ( 10. března 2016 14:33 )

Havaj, kajman1 dnes teče u novýho Kramnýho na AHA

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání