Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Jak žil Ivan Jonák před smrtí? Přeplácaný byt, bordel v kuchyni, spousta žen a jídla. Zdi zůstaly růžové jako v Discolandu!

Autor: tesk - 
26. února 2016
20:35

Po svém propuštění z vězení, ve kterém strávil 18 let za objednávku vraždy své manželky, si Ivan Jonák (†59) užíval svobody necelé dva roky. Přesně 666 dnů. Co všechno před svou smrtí stihl a s kým se stýkal? Jak vypadalo jeho hnízdečko mejdanů?

První kroky Ivana Jonáka po propuštění vedly na hrob manželky Ludviky, za jejíž vraždu si odseděl trest. Pak pochopitelně navštívil svůj Discoland Sylvie, díky kterému si během 90. let vydělal pořádný balík peněz. Kamarádi mu tam nechali udělat striptýz, který si Jonák s chutí užíval.

Rychle si zvykl na život na svobodě. Nastěhoval se do bytu po své matce v Kobylisích a okamžitě ho vymaloval na růžovo, jako Discoland. Na zdi si pověsil obrazy, včetně obrazu své milenky „Plamínka“. V růžovém obýváků měl starý nábytek a velkou sedačku, kde rád vysedával s přáteli. Rychle se také zorientoval na sociálních sítí, založil si facebookový profil a plně ho zásoboval příspěvky ze soukromí.

Tyto hodiny si nechal Jonák pověsit do obýváku hned po nastěhování. Tyto hodiny si nechal Jonák pověsit do obýváku hned po nastěhování. | Facebook

Všechno volné místo zaplnily věci, které si oblíbil ve „své době“. Obklopil se přáteli a, světe, div se, den co den se na něj lepilo nějaké to fešné děvče. Ty rád hostil, nechával je u sebe přespat, jezdil s nimi na výlet a v neposlední řadě s nimi pařil. 

Ivan Jonák střídal po propuštění jednu „přítelkyni“ za druhou. Ivan Jonák střídal po propuštění jednu „přítelkyni“ za druhou. | Facebook

Neodpustil si ani žranice v typických českých restaurací. Objednával si guláš rovnou z hrnce, pochutnával si na knedlo-vepřo, vepřových hodech i zmrzlinových pohárech.

Pravý český gulášek si Jonák vychutnal. Pravý český gulášek si Jonák vychutnal. | Facebook

Zkrátka se snažil žít tak divoký život, jaký žil před svým zatčením. Bohužel pro něj na to po propuštění neměl peníze a nakonec skončil na mizině a sám. Ve středu zatím za neznámých okolností zemřel ve svém bytě.

Jak to vypadlo u Ivana Jonáka doma a jak probíhaly jeho slavné večírky, se podívejte do obsáhlé fotogalerie článku.

Vše o životě a smrti Ivana Jonáka si přečtěte zde.

nicnezpravda ( 27. února 2016 20:18 )

 Aha,tak dneska píšete,že to dítě nebylo jeho..když se psalo,že má nedávno dítě tak se mi ta představa nelíbila..

ejvm1712 ( 27. února 2016 06:27 )

Hnus

deratizator ( 26. února 2016 21:58 )

to je proto, že v kriminále si nemohl huntovat zdraví jako doma, jak žil tak umřel

verka1 ( 26. února 2016 21:35 )

jídlo a sex měl až do konce života měl natáčet vlogy a možná by měl velkou sledovanost a vydělal by peníze

nicnezpravda ( 26. února 2016 21:13 )

To dělá každej druhej a i tak se mnozí dožijí stovky Odečti mu ale 18 let vězení,tam to měl omezené Chlast atd..Takže je to jakoby umřel ve 42 a to není tolik..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání