Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Výbava mladé matky z Prahy: Kočárek a čtyři promile alkoholu v krvi

Výbava mladé matky z Prahy: Kočárek a čtyři promile alkoholu v krvi (ilustrační foto)
Výbava mladé matky z Prahy: Kočárek a čtyři promile alkoholu v krvi (ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk – David Malík)
Autor: dce - 
22. února 2016
12:44

Na záchytce skončila žena, kterou v Praze v parku pod obraz opilou našli městští policisté. U sebe měla i kočárek s dítětem. Nebyl schopná stát, natož se postarat o miminko. To si nakonec musel převzít otec.

Městští policisté obdrželi hlášení o opilé ženě s kočárkem v neděli v půl osmé večer. Žena se měla nacházet na lavičce v Píškově ulici, kde ji strážníci také našli.

Když strážníci k ženě přistoupili a vyzvali k prokázání totožnosti a podání vysvětlení, byl z jejího dechu cítit alkohol. Matka nebyla schopná vstát a udržet se na nohou,“ uvedl policejní mluvčí Rudolf Rubeš.

Policisté kontaktovali otce, který si dítě následně převzal. Při dechové zkoušce strážníci zjistili, že má žena 3,8 promile alkoholu v dechu!

Proto bylo rozhodnuto o jejím převozu na záchytnou protialkoholní stanici. Ten zajistila hlídka městské policie speciálním vozidlem, které je pro tento účel zřízeno,“ dodal Rubeš.

Celou věc bude řešit i sociálka.

ejvm1712 ( 22. února 2016 13:30 )

Tyhle k u r v y mě už s e r o u! Věčn ěplný hospody mladejch holem,co mají děti sebou. Ráno,poledne ,večer a k u r v y tak sedí. To ještě naříkají,že mají málo peněz! Sebrat takovým peníze a nahnat do práce-d ě v k y!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání