Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Učitel v Kladně zbil studenta při vyučování: Za 7 ran pěstí dostal výpověď

Vyučující na kladenské střední škole brutálně zbil pěstí studenta.
Vyučující na kladenské střední škole brutálně zbil pěstí studenta.  (Autor: kladenskelisty.cz)
Autor: dce - 
11. února 2016
11:09

Ke zcela otřesnému útoku ze strany pedagoga došlo na jedné z kladenských středních škol. Nepříliš oblíbený učitel zde brutálně napadl jednoho ze studentů, který před ním jen bránil spolužáka, jehož učitel slovně šikanoval.

Jiří N. (44) na škole učil od loňského září, velké obliby se ale mezi studenty nedočkal. Byl prý tichý a působil zvláštně. Jednomu ze studentů se podle serveru Kladenskélisty.cz dokonce už nějakou dobu vysmíval. Ten den, kdy došlo k útoku, působil podle studentů učitel zpočátku nervózně. 

Nervozita se ale rychle přeměnila v agresi a školáky začal hrubě a nevybíravě okřikovat. Jeden ze studentů se zastal právě dlouhodobě šikanovaného spolužáka a hněv učitele se najednou obrátil proti němu.

„Učitel se ke mně zničehonic rychlou chůzí přiblížil a začal mi sprostě nadávat. Podíval jsem se na něj a zeptal se, co se děje. V tom mě začal bít zaťatou pěstí do obličeje, udeřil mě asi sedmkrát. Přestal, až když se jeden ze spolužáků zvedl a šel k nám. Vstal jsem a zjistil, že mi teče krev z kořene nosu, který mi učitel rozsekl, zřejmě o brýle, které mi spadly při napadení na zem,“ uvedl mladík.


Zbitého a krvácejícího chlapce odvedl i přes zákazy agresivního učitele jeho spolužák k řediteli. Ten nebyl přítomen, zástupce ředitele tak chlapce okamžitě poslal k lékaři a učitele z hodiny odvolal. O všem také uvědomil policii. 

Když se o všem ředitel dozvěděl, učitele okamžitě propustil. Policie celou věc zatím řeší jako přestupek, je tedy možné, že vše skončí pouze pokutou.

jjirkaas ( 12. února 2016 21:07 )

Ty jsi přesně vzorek rodiče, který vychovává podobné parchanty, které musí bohužel trestat učitel, aby z nich nevyrostla ještě větší hovada než jejich rodiče.

DeeDa ( 11. února 2016 17:44 )

Přesně tak!

DeeDa ( 11. února 2016 17:25 )

Dle pravopisu soudím, že pořádně ani nevíš jak vypadá školní tabule.

DeeDa ( 11. února 2016 17:20 )

Ale tak neházejte všechny děcka do jednoho pytle... Nebo snad jsou všechny děcka hned grázlové a hajzlíci? Jasně, že doba je jiná, to i já vidím, že ani k dospělým spousta děcek respekt nemá a už vůbec ne ke kantorům. Ale tak taky určitě záleží na tom, jak sou vychovaný. Moje dítě si třeba nedovolí být drzé, ví že by následoval trest. Proto taky na něj neslyším žádné stížnosti. Pokud by se chovalo doma dobře, ve škole blbě, srovnám si ho doma a ve škole si už nedovolí. A pokud jde o grázlíky, kteří jsou i doma nezvladatelní, tak snad už v dnešní době existují instituce, kam s nima....A není pravda, že všechny dnešní děcka jsou hned nevychovaný, jsou i tací,kteří mají školu od svých rodičů dosti podobnou té,kterou měli sami. Nelíbí se mi spíš to že se někdo podívá na fotku, toho kluka nezná, neví jak to v té škole bylo a hned začne soudit,když to čte jen ze článku, ve kterém navíc nebylo napsaný, že tenhle kluk je dlouhodobě problémovej a učitele dlouhodobě terorizoval. Bylo tam, že se zastal šikanovaného spolužáka. Věřím, že i to se může stát.A hned se tady ale strhne diskuze o tom, jakej je to parchant, že na to vypadá a to i přes to, že ho nikdo z této diskuze nezná. Majojo, kdyby vaše dítě přišlo domů s tím, že dostalo od kantora 7 ran pěstí, za to,že se zastal šikanovaného spolužáka, vy by jste mu ještě přidal/a? rovnou, bez zjištění příčin? Kdyby mu lípl facku, že je drzej, ok, ale nepřijde vám ten trest poněkud nepřiměřený?

anna1234 ( 11. února 2016 16:26 )

..samozřejmě že dřív stačilo, aby učitel usadil slovem, protože dřív za učitelem totiž stálo vedení školy i rodiče a v tom případě měly a musely mít děti z učitele respekt a nic si nedovolily. Když žáček dostal poznámku ze školy, většinou doma následoval trest a ne jako dneska, kdy rodič před dítětem řekne..no jo, učitel je blbej. Dneska učitel nemá oporu v nikom, děti to velice dobře vědí a pak se samozřejmě chovají jak se chovají. Já dneska učitele lituji a vůbec se nedivím, když jdou dělat něco jiného, protože mají dnešních dětiček plné zuby.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání