Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tuhle krásku hledá policie: Falešná masérka obrala spoře oděného muže o zlato!

Autor: bop - 
20. prosince 2015
19:26

Chtěl se seznámit s mladou, krásnou dívkou, místo toho přišel o řetízek za 65 tisíc korun… Mladá krasavice si na Facebooku vyhlédla staršího muže, zkontaktovala ho a dohodli si schůzku. Nakonec ale muž skončil bez dívky i bez šperku a po masírující krásce pátrá policie.

Tuhle „kočičku“ byste potkat nechtěli… Muž, který se obrátil na policii, by nemusel být jedinou její obětí. Zdá se, že při okrádání postupovala systematicky – muže si našla na sociální síti, kde ho také zkontaktovala, on odpověděl a dohodli si schůzku. Nejprve si prý hodiny povídali u kávy a u vody, pak se dívka „naprostou náhodou“ zmínila o tom, že je masérka a nabídla muži masáž.

Policie hledá pohlednou zlodějku. Policie hledá pohlednou zlodějku. | Policie ČR

Nejspíš ho nemusela dvakrát přemlouvat, dvojice se přesunula do ložnice a muž si odložil. Po chvíli si ale „masérka“ postěžovala, že jí překáží mužův velký řetízek, a požádala ho, jestli by ho nemohl sundat. Muž dívce pod příslibem masírování ochotně vyhověl.

Dívka shodou okolností ale pracuje také v klenotnictví a řetízek si chtěla prohlédnout a vyzkoušet. I v tomto jí poškozený muž vyhověl. Když si mladá žena pověsila drahý šperk na krk, zazvonil jí telefon a tak si odešla hovor vyřídit do vedlejší místnosti. Ani s tím neměl důvěřivý poškozený problém. Když se ale ani po čtvrt hodině nevracela, začínal už pojímat jisté podezření. Stále jen spoře oděný se vydal dívku hledat.

Po té však zbyla jen její bunda a pootevřené dveře. Ona i šperk zmizely kdesi v nenávratnu. Po dívce teď pátrá policie – a prosí občany, pokud někdo ví, kde se pohybuje, nebo kde bydlí, aby neprodleně zavolali na linku 158. Pokud jste dokonce dalším podobně poškozeným, rozhodně se neváhejte ozvat!

frantaklika ( 21. prosince 2015 15:18 )

nikoho nenapdlo, že ta fotka může být podvrh, že to může být zcela nevinná slečna?

gabreta ( 21. prosince 2015 11:32 )

Pán si měl pohonit štangli sám a nemusel bejt teď za vola!!

salto ( 21. prosince 2015 09:11 )

Měl chuť na mladý masíčko

nojasne ( 21. prosince 2015 09:08 )

Paneboše to je wool, won se producíre před kchurvou fe slatě. Dyž si chtěl nechat namasírovat ochablý sval, tak si měl objednat poctivou štětku, ta co si řekne rovnou za kolik a pak taky dá.

vi3ol ( 21. prosince 2015 08:58 )

..vykastrovanej..??..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání