Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V Karlových Varech se střílelo: Testovali muži prodávanou zbraň?

V Karlových Varech se střílelo: Testovali muži prodávanou zbraň?
 (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
13. listopadu 2015
07:25

K výstřelům přímo na ulici došlo už 8. listopadu kolem druhé ráno. Dva muže zachytila bezpečnostní kamera mezi domy – je jasně vidět, že padlo šest výstřelů! Policie po mužích pátrá.

Video z bezpečnostní kamery jasně ukazuje dvojici mužů mezi domy v městské části Karlových Varů Dolní Drahovice. „Na základě zajištěných kamerových záznamů policisté zjistili, že kolem čtvrt na dvě ráno přicházejí na travnatý porost za autobusovou zastávkou Drahomíra v Karlových Varech dva muži, kteří zde s něčím manipulují, a poté jsou jasně vidět zřetelné záblesky,“ uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Kolem třetí ráno oba muži zase odešli. Podle všeho stříleli do země, kolem místa činu ovšem policisté ani s detektory kovu nenašli žádné nábojnice. Jednou z vyšetřovacích verzí je tak i prodej zbraně!

Vzhledem k tomu, že se muži mohli dopustit protiprávního jednání, žádáme veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací k těmto osobám či ke střelbě lidé volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu,“ dodala mluvčí.

Video V Karlových Varech se střílelo: Testovali muži prodávanou zbraň? - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání