Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nečesaný bude otcem! Zatímco bojuje za svobodu, čekají ho plánované rodičovské povinnosti

Autor: ljš, rap - 
23. října 2015
10:30

Bez důkazů byl za pokus o vraždu kadeřnice odsouzen na 13 let a odseděl si dva roky. Teď se ale Lukáš Nečesaný k novému soudnímu líčení, které má očistit jeho jméno, upíná ještě více než kdy dřív. Nejde už totiž jen o jeho vlastní budoucnost. S manželkou čekají v únoru miminko.



Lukáš podle všeho po svém květnovém propuštění nechtěl promarnit jediný den a pustil se do života na plné pecky. Se svou láskou, která na něj na svobodě čekala, zplodil dítě, oženil se s ní a hned také začal chodit do školy, aby si co nejrychleji dodělal maturitu.

„Veronika je na začátku šestého měsíce, povedlo se jim to hned, jak Lukáše pustili,“ potvrdil Blesk.cz dobře informovaný zdroj. A že je to pravda, ukazuje i facebookový profil usměvavé blondýnky. „Jste tu jen vy dva a to malé, užívejte si krásné společné chvilky,“ gratulují tam dvojici kamarádi.

To ale není tak jednoduché, noční můra totiž pokračuje. Nové soudní líčení, které mělo být pouze formalitou, se v září dramaticky zkomplikovalo, když kadeřnice zničehonic začala tvrdit, že v Lukášovi poznala útočníka.

Zda ji ke změně výpovědi přiměla návštěva hlavního vyšetřovatele u ní doma pouhý týden před soudem, má nyní ukázat rozsáhlé odborné vyšetření její paměti. Podle obhajoby se však jeho výsledek snaží ovlivnit sám soudce už tím, jakým způsobem znalcům zadal úkoly.

Veronice a Lukášovi tak nezbývá než doufat, že své dítě za pár měsíců přivedou na svět už v klidu, bez hrozby nejisté budoucnosti.

 

 

 

 

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání