Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vrátného v Praze přizabil opilý výrostek, kterému není ještě ani 18! Sám se přiznal

Autor: dce, et - 
13. října 2015
15:18

Díky silné medializaci případu zbitého vrátného se pachatel na policii přiznal i po více než měsíci! Vyšlo najevo, že jde o nezletilého, navíc doznal, že byl v době útoku opilý!

Za šíleným útokem na vrátného na pražském Jižním městě stojí nezletilý chlapec. „Díky medializaci případu se policistům sešlo na stole hned několik poznatků, které všechny směřovaly k jedné konkrétní osobě. Policisté díky tomu zjistili totožnost podezřelého, kterého kontaktovali, a ten se pak sám dostavil na policejní služebnu,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Mladík měl podle vrátného bouchat na dveře vrátnice. Když mu dvaasedmdesátiletý muž řekl, ať přestane, napadl ho. „Říkám mu, ať toho nechá a zmizí. Začal do mě strkat, a když jsem na něj kvůli strkanici vylil kafe, začal mě mlátit,“ popsal vrátný. Podle něho byl útočník zřejmě zfetovaný.

Video Policie hledá grázla, který zbil seniora do bezvědomí. - Policie ČR
Video se připravuje ...

Vrátný nebyl daleko od pravdy. Viník se přiznal, že byl v době útoku opilý! „Uvedl, že seniora napadl v afektu a pod vlivem alkoholu. Vzhledem k tomu, že se jedná o nezletilého, nemůžeme poskytnout k celému případu bližší informace,“ prohlásil Daněk. 

„Mám jen nalomený asi sedmý obratel a bolí mě hlava. Ale jestli mám strach? Sloužit budu už jenom denní služby,“ svěřil se pan Jan (72). Z celého útoku si nic moc nepamatuje – upadl totiž do bezvědomí!

Policistům se podařilo dopadnout i další dva účastníky odporného napadení. „Ti budou muset pro změnu vysvětlovat, proč napadenému neposkytli první pomoc a trestný čin neoznámili,“ doplnil mluvčí.

szyslak ( 17. října 2015 21:40 )

"Chlapci" take zlomit nejaky ten obratel, aby se naucil jezdit na invalidnim voziku. Oko za oko. Obratel za obratel.

1pravda1 ( 13. října 2015 18:43 )

Možná ho táta mlátil a on si šel vybít zlost na důchodci! Násilí často plodí násilí.

akko ( 13. října 2015 18:11 )

Jenom proto,ze se jedna o nezletileho mladika se nesmi nic blizsiho zverejnovat...Totalni blbost..Naopak bych toho parchanta ukazal vsem,aby si uvedomil,co dela...Takto si jen vsichni nezletili uvedomi,ze se Jim nic nemuze stat a budoucnost mame jistou...

oltec ( 13. října 2015 17:56 )

exemplárně darebáka potrestat aby si to další grázlové rozmysleli a rodiče potrestat také ,že neví co dělá zmetek po večerech venku zaplatit velké bolestné pánovi co byl napaden aby už nemusel chodit do práce

1pravda1 ( 13. října 2015 17:15 )

Když je mladistvý taková svi-ně, tak je třeba zavřít jeho rodiče nebo jim udělit takovou pokutu, že se budou starat, co dělá nezletilý po nocích!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání