Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražda Čechů v Albánii: Před smrtí si psal Michal s maminkou sms

Autor: rc - 
5. července 2015
13:25

Místo radostného návratu syna přišla smutná zpráva. Maminka Michala S. (27) očekávala každým dnem synův radostný návrat, ale ten se už nikdy neuskuteční. Na dovolené ho včera zavraždili čtyři neznámí útočníci.

Michal S. odjel na dovolenou se svou přítelkyní Annou do oblíbené Albánie. Toužili vidět turisty vyhledávaný park Thethi.  Do cizí země jeli svým oblíbeným vozem Nissanem a cestu měli bod po bodu naplánovanou.

Na podobné výpravy vyráželi už před tím. Jenže na rozdíl od ostatních tohle dobrodružství skončilo smrtí obou mladých lidí. Na Michala doma čekala rodina, která ho už nikdy nespatří.

Se svou maminkou Michal mluvil naposledy předtím, než vyjeli na cestu. Pak od něj dostávala jen sms zprávy, kde jsou a jak se jim daří. Teď už žádná zpráva nepřijde. Maminka je zprávou o smrti syna zdrcená a o situaci nechce mluvit.

„Nezlobte se, nebudeme se k tomu vyjadřovat. Dozvěděli jsme se o tom před chvílí,“ říká se slzami očí maminka.

„Nemáme příliš informací. Se synem jsme si netelefonovali, jen psali. Nezlobte se, nemůžu k tomu nic víc momentálně říct,“ dodala.

Michal žil s rodinou v Čimicích u Sušice v domě, který hlídají dva psi. Teď tam vládne smutek.

Michal a Anna podle albánské policie na cestě nejspíš vzali stopaře, který je vlákal do pasti. Pár si pravděpodobně vyhlédl už dávno před tím, než nasedl do auta a se svými spolupachateli vymyslel plán, jak je zabít a okrást.

Pachatelovi komplicové Čechy popravili a jejich auto shodili ze skály, aby to vypadalo jako nehoda. Na místě se našla zbraň kalašnikov, deset nábojů a otisky.

veritaserum ( 5. července 2015 19:30 )

Uplne nenavidim, kdyz nekdo napise "v Susicich, do Susic" atp. A nazyvat Susici vesnickou...

jojone ( 5. července 2015 18:20 )

no a to je děsná dřina, když musíš začít přemýšlet, viď

odetka.odetka ( 5. července 2015 16:42 )

Zase jeden chytrej co?

jany ( 5. července 2015 16:41 )

vidam to u lidi kterym maminka umrela, stejne jako holky bez otce nekdy maji starsi pany. pak to nekdy vidim v pripade ze pani sponzoruje zajicka.

odetka.odetka ( 5. července 2015 16:40 )

Prosiiiiiiiim pisatele clanku. Davejte si pozor na slovosled. Ja pak musim premyslet nad tim, co tou vetou autor myslel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání