Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na Přerovsku našli zavražděný starší pár: Podezřelý je jejich vnuk!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
19. června 2015
11:10

Zavraždil své prarodiče? Policie ve čtvrtek dopadla čtyřiadvacetiletého mladíka, který je podezřelý, že v domě v Tovačově na Přerovsku zabil svého čtyřiasedmdesátiletého dědečka a o dva roky mladší babičku. Těla manželů objevili policisté v místní části obce ve čtvrtek večer.

Policisté našli starší manžele v jejich bytě. Na místě byli také hasiči, kteří byt otevřeli. Podle informací ČTK jejich těla ležela v kaluži krve, jakým způsobem zemřeli, však policisté zatím nechtějí zveřejnit. „Šetřením bylo zjištěno, že se jedná o čtyřiasedmdesátiletého muže a o dva roky mladší ženu, kteří na uvedené adrese bydleli,“ uvedla policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Kriminalisté na místě provedli ohledání místa činu a zajistili veškeré stopy. Bezprostředně poté na základě zjištěných a prověřených informací začali intenzivně pátrat po možném pachateli. „Policisté ještě téhož dne v pozdních nočních hodinách zadrželi čtyřiadvacetiletého podezřelého muže a umístili jej do policejní cely,“ doplnila mluvčí.

Na případu dvojnásobné vraždy, která je v Olomouckém kraji za poslední dobu ojedinělá, nyní kriminalisté intenzivně pracují. Pokud bude podle mluvčí Dolejšové zahájeno trestní stíhání mladíka, policisté podají návrh na jeho umístění do vazby. Bližší informace hodlá policie k případu podat na začátku příštího týdne.

 

 

dietr ( 21. června 2015 07:46 )

čemu nerobiš? bo je demokracyja dědo tak nemusim, naval duchod a žadne blbe kecy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání