Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brutální vražda v Praze: Zakuklenci ubodali muže před očima manželky

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: max - 
7. června 2015
15:27

Dva zakuklení muži na sousedově zahradě vyděsili v sobotu před půlnocí muže v Újezdu nad Lesy. Přivolal proto policejní hlídku. Když na místo dorazila, nalezla v domě pobodaného muže. I přes první pomoc a okamžitý převoz do nemocnice zraněním podlehl. Žena zavražděného pak policii popsala, jak zakuklenci ubodali manžela před jejíma očima.

„Manželka zemřelého kriminalistům potvrdila, že se skutečně jednalo o dvě osoby maskované kuklami, které vnikly na jejich pozemek a poté i do domu. Tam také došlo k potyčce mezi nimi a manželem, při kterých utrpěl vážná zranění,“ uvedla policejní mluvčí Iveta Martínková.

Případem se zabývají detektivové z prvního oddělení pražského krajského ředitelství. Prošetřují ho jako zvlášť závažný zločin vraždy.
Motiv útoku zatím není známý. Bližší informace policie z taktických důvodů odmítla sdělit. Zároveň však žádají případné svědky o pomoc.

slider ( 7. června 2015 23:07 )

Proto je důležité mít zbraň. I když v Čechách mají víc práv kriminále. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/323019/majitel-domu-v-praze-nachytal-zlodeje-v- sarvatce-ho-zabil.html

mak ( 7. června 2015 23:04 )

Nečti ty propagandistický kecy už. Havel byl sice zavřenej, ale kouřil si tam Marlbora, který v tu dobu nebyly k mání ani na černým trhu. Psal dopisy Olze, zatímco ostatní političtí nemohli psát nic ani neměli žádné návštěvy, do měsíce zhubli 25 kg, což by ten skřeček nikdy nepřežil, s jeho chatrným zdravím, plícema atp. Že nikdy nekutal v Jáchymově nebo tak něco, zvláštní, že. Znalců inteligentních sečtělých s ideálama bylo víc, ale pokud včas nezdrhli, ošklivě to odskákali. Jak může Stbáka otravovat policie?

rucnikvolamydlo ( 7. června 2015 22:28 )

Tak tohle je, podle policie a justice učebnicový případ přiměřené obrany,... obránce je mrtev, útočníci zdrhli.

krtekub ( 7. června 2015 22:23 )

Za ukradené lízátko v Kauflandu ho určitě neodděali.

krtekub ( 7. června 2015 22:20 )

kozrz a anka jsou moc najivní nebo po lobotomii. http://www.vaclav-havel.eu/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání