Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Takto vypadá znásilňovač! Ve Vonoklasech u Prahy sexuálně napadl tři ženy

Autor: ČTK, shp - 
24. května 2015
19:25

To je on, muž, který se ve Vonoklasech u Prahy pokusil znásilnit již tři ženy. V obci kvůli jeho sexuálním útokům panuje velký strach. Policie proto zveřejnila lepší a barevný identikit, podle kterého by znásilňovače mohl lépe někdo poznat.

„Kriminalisté při vyšetřování úzce spolupracují se samosprávou obce a místními občany. Policistům se v průběhu šetření případu podařilo sestavit identikit možného podezřelého a jeho zevrubný popis,“ sdělil policejní mluvčí Václav Tichý.

Policisté hledají zhruba pětadvacetiletého muže tmavší pleti, štíhlé atletické postavy s krátce střiženými černými hustými vlasy. Má hnědé oči a větší nos. Hovoří dobře česky.

„Je velmi pravděpodobné, že se jedná o stejného muže, který se podobného skutku v okolí obce dopustil již v polovině dubna letošního roku,“ informoval Tichý.

Video Obec u Prahy plná strachu. Ženy se bojí i do krámu - Matěj Smlsal, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Podezřelý muž měl na sobě tříčtvrteční džínové kalhoty světle modré barvy, tmavě modré, vybledlé tričko s kruhovým potiskem s bílým nápisem, dvě mikiny, jednu modročernou s kapucí a druhou delší, vytahanou, potrhanou a špinavou. Svědci mohou informace volat na linku 158.

Podle výpovědi napadené, ji muž znásilnil mezi Černošicemi a Vonoklasy, když si šla zaběhat na cestu mezi obcemi. Záchranáři z místa činu ženu v pátek převezli do nemocnice.

Bližší informace o zdravotním stavu ženy záchranáři nezveřejnili. Napadena byla v místě i jiná žena, která si šla zaběhat poblíž Vonoklas loni v říjnu. Muži se ale při útoku vysmekla a utekla.

kdoasi ( 25. května 2015 08:40 )

UK šmrnclej kofolou.

joudajoudovy ( 25. května 2015 07:36 )

asi nejaky pracant z vychodu....

vosavopruz ( 24. května 2015 21:55 )

je to dylino

ruudazvostravy ( 24. května 2015 20:49 )

 No kchůrva,co je to za vo*la,dyk má piski jak mlýkařskej pes.Spýš bi moch pjekně hulyt čů*ráki neš protahovat dámskí kchundy,bů*zerant jeden.

karelhlavaty ( 24. května 2015 20:37 )

Tak je pravda, že od smrti starýho Brůny to ve Vonoklasech moc nežilo...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání