Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vypil 20 piv, pak ubodal partnerku: Dostal 18 let

Autor: ljš - 
4. května 2015
10:34

Vrátí se tam, kde už prožil třetinu života. Brutálního násilníka Jaromíra Navrátila (59) poslal soud na 18 let za mříže za to, že loni v září v opilosti ubodal svou partnerku.

Když se napil, bála se ho pustit domů. Tak popsali sousedé vztah čtyřicetileté oběti se svým vrahem. Osudné noci se bohužel Navrátil, který už si v minulosti odseděl celkem dvacet let za různé krádeže a násilnou činnost, do bytu dostal.

Svou partnerku začal v opilosti napadat a ta se zoufale snažila přivolat si pomoc. Dokonce se jí podařilo vytočit číslo tísňové linky, říct, kde se nachází, už ale nestihla. Navrátil jí totiž telefon vyhodil z okna.

Kriminalistům se nakonec místo, odkud volání přijali, podařilo vystopovat, přišli už ale pozdě. Ženu našli v kaluži krve. Navrátil, který v bytě zůstal, u soudu tvrdil, že si nic nepamatuje, protože před vraždou vypil asi dvacet piv.

Navrátil podle soudu vraždil úmyslně, a nejedná se tak o těžké ublížení na zdraví, jak tvrdila obhajoba. Na ženu útočil v opilosti při hádce ostrým nožem a mířil na životně důležitá místa na těle. Obžalovanému také přitížila jeho trestní minulost – má 17 záznamů v rejstříku trestů, většinou za krádeže, ale také za těžké ublížení na zdraví.

verka1 ( 4. května 2015 12:07 )

doživotí

jarobara ( 4. května 2015 11:27 )

Zastřelit.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání