Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič BMW v Chebu: Jel na červenou, zabil chodce a utekl!

Autor: ČTK, mor - 
23. února 2015
13:52

Má na svědomí lidský život a utíká! Chebští kriminalisté pátrají po řidiči pomalovaného BMW, který v neděli odpoledne vletěl na červenou do křižovatky, kde se střetl se sanitkou a na chodníku smetl tři chodce, z nichž jeden zemřel.

Vše se odehrálo v neděli kolem 17 hodiny v Chebu. Do křižovatky vlítl na červenou neznámý šofér v černém BMW. Svůj bourák napálil přímo do projíždějící záchranky, která se zapnutými majáčky a houkačkou právě vezla pacienta.

„Následně došlo ke střetu vozidel. Osobák byl nárazem odhozen na chodník, kde narazil do tří chodců. Z místa nehody řidič BMW poté utekl,“ říká policejní mluvčí Zuzana Týřová. Dvě dívky utrpěly lehčí zranění. „Starší muž měl mnohočetná poranění, kterým bohužel i přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehl,“ dodává mluvčí záchranky Petra Bakurová. Muž, kterého silniční pirát zabil, byl podle televize Nova známý chebský regionální spisovatel.

Policie nyní hledá svědky, kteří by jí pomohli najít viníka. „Ten se mohl pohybovat v okolí obchodních domů Obi nebo Interspar a není vyloučeno, že mohl být i viditelně zraněn. Jakékoliv informace mohou svědci volat na bezplatnou linku 158,“ uvedla mluvčí policie. Vyslechnuta byla majitelka vozu, která je cizinka, ale BMW často půjčovala svému příteli z Františkových lázní. I s ním již policisté mluvili, ale jejich podezření se nepotvrdilo.

V době dopravní nehody se v místě nacházeli přímí svědci, a to řidič osobního vozidla značky Škoda Octavia combi světlé barvy a řidič SUV zřejmě Renault Scenic také světlé barvy. Jejich informace by policii pomohly.

tojevrazdanachcala ( 4. září 2019 07:39 )

Všichni tam jezdí jak s.v.i.ň.e

zigzag ( 23. února 2015 17:11 )

Nebo bych mohla byt dobry hràc na poker

lunatic ( 23. února 2015 16:45 )

Já jsem to se svým IQ ani poznat nemohl

zigzag ( 23. února 2015 16:39 )

Vsak ode me to byla ironie takze Vy ste nepoznal, ze navazuju na Vàs zert

lunatic ( 23. února 2015 16:26 )

No přeci,že stejně,jako on nepoznal falešného herce J.Carreyho,tak Vy nepoznáte,že jsem opět pouze cynicky žertoval - pokud bych však já řídil ono BMW,tak bych na tom založil obhajobu ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání