Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Muž v Přerově hrozil bombou: Policie ho dopadla za 2 hodiny!

Autor: haj - 
18. ledna 2015
10:25

Policisté Olomouckého kraje měli rušné ráno. Na nádraží v Přerově pátrali po nebezpečné výbušnině a také v rekordním čase vypátrali pachatele. Muže, který telefonicky ohlašoval bombu, našli za dvě hodiny a opilého ho zatkli.

„V neděli před sedmou hodinou ráno na linku 112 oznámil neznámý muž, že na autobusovém nádraží v Přerově je uložená bomba,“ uvedl pro server iDNES.cz policejní mluvčí Josef Bednařík. Na nádraží brzy poté dorazili hasiči, policie i záchranná služba. Policisté odklonili dopravu a nádraží vyklidili. Výbušnina ale nakonec na místě nebyla.

Okamžitě se také rozjelo pátrání po člověku, který bombou vyhrožoval. Volajícího se povedlo chytit ani ne za dvě hodiny od jeho telefonátu. „Před devátou hodinou byl zadržen 38letý muž z Přerova,“ potvrdil pro iDNES.cz Bednařík.

Muž měl v dechu 1, 81 promile alkoholu. Policie ho již převezla do cely a až vystřízliví, čeká ho výslech. Za šíření poplašné zprávy mu hrozí až pětileté vězení.

 

cigaretovydym ( 19. ledna 2015 09:05 )

toho HRDINU znám osobně...byl to šmejd od doby, kdy se narodil....

tgbb ( 18. ledna 2015 11:49 )

jaké vězení když po městě dával bomby terorista huččín bolševický synek dnes havloid ,a snažil se svůj terorismus házet na jiné , byl osvobozen a dostal důchod jako bojovník odboje ,tak vás odmění když jste alkajda pro demokraty proti slušným lidem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání