Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dům, kde vraždil Dahlgren, má již kupce! Nemovitost stojí 8,5 milionu

Autor: shp - 
21. listopadu 2014
20:07

Nemovitost v Brně-Ivanovicích, kde vyvraždil Američan Kevin Dahlgren své české příbuzné, má pravděpodobně kupce, který o jeho děsivé minulosti buďto neví, nebo ho netrápí. Dům za 8,5 milionu totiž již realitní kancelář nenabízí, informovala TV Prima.

Dahlgrenovo krvavé běsnění se v domě odehrálo loni 22. května. Muž ubodal svou sestřenici Veroniku H., jejího manžela Martina H. a staršího syna Filipa. Nejmladší David přišel do domu až po obědě. Ani on však jeho řádění neunikl. Dahlgren se poté pokusil mrtvoly spálit v garáži.

Následně pláchl taxíkem do Vídně, odkud odletěl to Spojených států. Tam ho později zadržela policie. Úřady se ho nakonec rozhodly vydat, ale Dahlgren se proti jejich rozhodnutí odvolal a právními kličkami své vydání do Česka zdržuje.

Dům, kde ke krvavé události došlo, se realitní kancelář dlouhou dobu snažila prodat. Marně. Lidi děsila historie domu. Teď to vypadá, že dům našel kupce. Na stránkách společnosti, která ho nabízí k prodeji, totiž stojí, že dům je rezervován.

„Ta společnost prý říká a informuje kupce o všem,“ řekl televizi soused. Novému majiteli tak zřejmě krvavá minulost domu nevadí. Realitní kancelář se k prodeji nechce vyjadřovat.

Video Rakve s ostatky zavražděných odvezly pohřební vozy za potlesku všech přítomných - Blesk - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání