Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Najednou cítím, jak na mně něco sedí…, vymlouval se u soudu důchodce: S nezletilou neteří čekal dítě!

Muž zneužíval svou 14letou neteř- ilustrační foto
Muž zneužíval svou 14letou neteř- ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: dce - 
8. října 2014
21:17

V téměř sedmdesáti letech čekal dítě se svou 14letou neteří. I přes jeho veškeré protesty to potvrdily testy DNA. Jeho vysvětlení bylo přinejmenším zvláštní. Zastala se ho i vnučka – v domě prý bydlí hodně lidí. Asi se spletl.

Teprve 14letá dívka otěhotněla v prosinci 2012. Došla si sice na potrat, ale vzhledem k jejímu věku muselo být vedeno vyšetřování, s kým dítě čekala. Nakonec byl obviněný její sedmašedesátiletý strýc Jan F. Obvinění nejdřív popíral „Já jsem s ní nikdy v životě nesouložil. Myslím, že ji navedli její bráchové, jsou proti mě zaujatí," prohlásil u soudu. Když ho ale testy DNA definitivně určily jako otce obrátil.

„Já nevím. Nevím, jak to mám vysvětlit. V životě bych si nedovolil znásilňovat holky. Vzpomínám si, že o Vánocích nebo na silvestra najednou cítím, jak na mě něco sedí… Furt nad tím přemýšlím, jak se to mohlo stát," vymlouval se podle serveru denik.cz důchodce.

Jenže muž se svou neteří souložil celkem čtyřikrát! Mimo jiné také v autě a domě u Domažlic, kde bydlí patnáct lidí. „U nás je normální, že holky mají od třinácti chlapy doma," hájil se Jan F. Ani jeho neteř prý už nebyla panna.

Podle psychologa Pavla Schleisse dívka svého strýce nenávidí, bojí se vyloučení z komunity. „O té zkušenosti začala mluvit, až když se ocitla ve výchovném ústavu a z prostředí té komunity byla vytržena," uvedl Schleiss. Dodal také, že dívka má velmi nízký intelekt, těžko by si tak příběh vymyslela.

Kromě znásilnění bude ovšem Jan F. obviněn i z nedovoleného ozbrojování – měl doma několik zbraní. Když ho policisté přišli zatknout, utíkal s nimi k nedalekému rybníku. Prý nevěděl, že na ně musí mít zbrojní průkaz. Muži hrozí až dvanáct let ve vězení.

russoo ( 9. října 2014 06:39 )

No nerad ti beru tvé přesvědčení, ale na malé holky je přeci mistr Šváca ne?

russoo ( 9. října 2014 06:35 )

Ty cikorky mají srandovní výmluvy "najednou na něm něco sedělo" nebo "nevěděl, že musí mít zbrojní průkaz" před asi třiceti lety byl u nás také chycen cikán při lesním pychu, jeho vysvětlení bylo také bravurní... Já jsem nepytlačil ten zajíc na mě zaútočil zabil jsem o v sebeobraně. A to nekecám tohle skutečně vyzvracel.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání