Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Znásilnil pětiletou holčičku: Po deseti letech se přiznal!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policejní deník)
Autor: ČTK, dce, rys - 
3. října 2014
08:39

Policisté zadrželi muže z Přerova podezřelého ze znásilnění pětileté dívky. Muž dívku zneužil před deseti lety, k činu se přiznal.

Strýčkem, o jakého žádná neteř nestojí, byl muž (35) z Přerova. Před deseti lety znásilnil tehdy pětiletou dceru své sestry. Dívenka se o tom před časem zmínila sociální pracovnici v dětském domově a znalci označili její výpověď za pravdivou.

Dívka tehdy žila s matkou, několika sourozenci a matčiným bratrem v bytě v Přerově. Strýc malé děvčátko často hlídával. Z hlídání si však děvče ponese celý život těžké psychické trauma.

„Dívka se na konci loňského roku svěřila s otřesnými zážitky z dětství sociální pracovnici dětského domova. Několik znaleckých posudků potom pravdivost její výpovědi potvrdilo,“ sdělila olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Jakmile deviant zjistil, že po něm jde policie, uprchl do hor, kde se skrýval až donedávna. Před několika dny ho však kriminalisté zadrželi na Pustevnách. „K činu se přiznal. Byl obviněn ze znásilnění, za což mu hrozí dvanáct let vězení. Soud na něj uvalil vazbu,“ doplnila mluvčí Štrbáková.


vlamore ( 3. října 2014 21:01 )

Na 1/2 hodiny mě toho * dobráka* půjčte!!!!A to vám slibuji,že to nerozchodí!!!!Podotýkám,že nejsu tvrdá a dokonce nesnáším krev.....ale v tomto případě se překonám a nebude mě to dělat problém!!!!!!

naidka ( 3. října 2014 10:08 )

Někteří přizdechlí "chlapáci" si netroufají na holky přiměřené svému věku a před dospělou ženou se rozklepou strachy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání