Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Věděla, že zemře?! Dívka šla středem silnice a smetlo ji auto

Policie hledá svědky nehody, při které na Plzeňsku zemřela teprve 19letá dívka
Policie hledá svědky nehody, při které na Plzeňsku zemřela teprve 19letá dívka  (Autor: Krimi-plzen.cz)
Autor: ČTK - 
7. října 2014
12:02

Nepochopitelnou cestu po silnici zvolila teprve 19letá dívka u Plzně. V noci na dnešek se vydala na hlavním tahu ve směru na Most před městem Třemošná prostředkem silnice. Srážka s prvním projíždějícím autem byla téměř nevyhnutelná. Dívka na místě zemřela. Ať šla po silnici v jakémkoli stavu, musela tušit, jak moc riskuje...

"Nehoda se stala po 22:00 na hlavní silnici vedoucí lesním porostem mezi Třemošnou a Plzní. Motorové vozidlo Citroen, které řídil 33letý muž, se střetlo s 19letou chodkyní," uvedla mluvčí Hana Štefflová.

Alkohol u řidiče byl vyloučen, nařízena je soudní pitva ženy. Policisté hledají svědky, kteří ženu míjeli, nebo řidiče, kteří jeli kolem nehody. Silnice první třídy byla v noci kvůli srážce tři hodiny uzavřena.

xxyy ( 7. října 2014 22:12 )

Jak jsi přišel na ten les? To by se muselo stát hodnej kus od Třemošný aby ta silnice vedla lesem. Jinak je tam vážně devadesátka a ani kdyby tam byl les, a řidič jel třeba jenom šedesát, tak by mu to bylo prd platný. Když ti skočí srnka přímo před kapotu, tak s tím nic neuděláš ani při šedesátce jako neuděláš nic s tím když se ti někdo placatí v tmavym oblečení na neosvětlený silnici kde ho prostě nečekáš.

lobotom ( 7. října 2014 21:01 )

Tedy jít prostředkem silnice je dost podežřelé. Nicméně ani řidič nebude zcela bez viny, pokud jel relativně vysokou rychlostí, jako že téměř jistě ano. I kdyby tam nebylo jiné omezení než 90, tak prostě uprostřed lesa v noci i tou 90-kou je o držku, když tam každou chvíli může vyběhnout zvěř. Řidič má povinnost přizpůsobit rychlost. Takové nehody jsou každý okamžik.

sova13 ( 7. října 2014 17:21 )

Pokud ti vadí pravdivé informace o zločinnosti (zřejmě ti vyhovovala víc doba kdy byla zločinnost z 95% před veřejností tajena) tak to nečti. A do tý basy bych tě šoupla na týden na exkurzi abys tu neblábolil nesmysly stejně stupidní jako o těch pěti letech za ukradenou housku.

sova13 ( 7. října 2014 17:14 )

Tam kde se to stalo, tam je i v noci poměrně frekventovaná tříproudovka, takže nešťastnou náhodu bych vyloučila. Buď byla blbá nebo nadraná nebo šlo skutečně o sebevraždu. Normální člověk by se rozhodně víc bál jít středem téhle silnice než jít po jejím kraji. Vlastně normální člověk by po svých na tuhle silnici vůbec nelezl. Sice nevím odkud kam šla a prakticky všude tam vedou cesty kromě mimo silnici.

romkavbase ( 7. října 2014 14:15 )

proč hned sebevražda? mohla to být neštastná náhoda. Holčina se ve tmě bála a proto šla prostředkem, pak nestihla zareagovat na přijíždějící auto, možná ho chtěla i stopnout. Každopádně už je to jedno, život jí to nevrátí a zase je o jednu neštastnou rodinu více ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání